Ülkenin geleceğinden ümitli misiniz?

Hayır ne ülkenin yönetiminden ne ülkenin insanlarından ne ülkenin gençlerinden umutluyum.

Teknolojinin artması ve bilgiye erişimin daha da kolaylaşmasıyla 60+ üstü tayfada az da olsa değişim başladı, ama onun dışında ne muhalefetinden, ne gencinden, tasından toprağından hiçbir şeyinden ümidim yok.

Her şey ateş pahası geçinmek yaşam falan çok zor her genç gibi bende kaçıp gitmek kaliteli bir yaşam sürmek istiyorum. Ancak düşününce de her zaman bir umudumuz olmak zorunda çünkü ülkemiz ve başka şansımız yok. Çok üzülüyorum.

Profil resminde ki adam bize bu ülkeyi bıraktı, siyasal islamcılar ise bizden soğuttu.

Her şey ateş pahası geçinmek yaşam falan çok zor her genç gibi bende kaçıp gitmek kaliteli bir yaşam sürmek istiyorum. Ancak düşününce de her zaman bir umudumuz olmak zorunda çünkü ülkemiz ve başka şansımız yok. Çok üzülüyorum.
Asla. Gitmeyin. Zira bizim bizden baska sansimiz yok. Gökten bir kahraman dusup bizi kurtarmayacak. Biz kendimizi kurtaracagiz. Ulkeyi kurtaracagiz.

Arkadaşlar sizce ülkenin geleceği nasıl şekillenecek? Ayrıca ülkenin gençleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Size bir umut veriyor mu? Gelecek senelerde bu gençler ne gibi bir durumda olacak? Biraz sohbet edelim istedim, yorumlarınızı bekliyorum.

Tabii ki hayır. Siyasilerin bencil ve menfaatçi olması, halkın belli bir kesiminin fırsatçı olması bu ülkeden ümidimi kesmeme neden oluyor. Gençlerimiz zeki ama bu zihniyet varken ya bozuk para gibi harcanacaklar ya da yurt dışına kaçıp kendilerini kurtaracaklar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı