Ümit Özdağ açlık grevi yapıyor

@241301 Sanırım tartıştığınız kişi tartışmaya kapalı. Üstüne gitmemenizi tavsiye ediyorum zira hakaret noktasına gelebilirsiniz.

Konuyu değiştirmek için başka bir şey yorum yapmak istiyorum. "Milliyetçi seçmenle barışılmalı" hipotezi tutmuyor. Bugün Mhp ve Akp seçmeni Hüda Par ile yan yana durmaya, terörist başını meclise davete, terörist vaşına "önder" denmesine, Dem parti ile defalarca görüşülmesine, Pkk kongresini gelsin Malazgirt'te toplasın yaklaşımına karşı çıkmadılar. Anket sonuçlarına göre çok zor oy kaybediyor Akp ve Mhp, bu oy kayıplarının ana sebebi de ekonomi. Ne sığınmacı ne de milliyetçilik sorunsalı muhalefete oy kazandırmıyor. Yoksa Zafer Partisi ve İyi parti bugün başka bir noktada olabilirdi.

Kürt sorunu konusuna gelince. Rahmetli Ecevit "Kürt sorunu yoktur, Güneydoğu Anadolu sorunu vardır" derdi. Ama ben katılmıyorum. Zira İstanbul'da %10 oy alan bir Dem Parti mevcut. Milyonlarca Kürt bu partiye trolüne mi oy veriyor yoksa bir sorunu mu var? Bu sorun bu ülkeyi bölmek isteyenlerin iddia ettiği kadar derin değil lakin bir sorun var ki adamlar Kürt siyasi hareketi var olduğundan beri oy vererek bir şeyi göstermeye çalışıyorlar. Ayrıca üst Paragrafta belirttiğim sebeplerden de ötürü muhalefet bir seçim kazanmak istiyorsa o %10 oya ihtiyacı var. Milliyetçi seçmen ikna olmuyor, çünkü umrunda değil. Milliyetçi dediğimiz o seçmen gerçekten milliyetçi olsa AKP iktidarı 2015'de biterdi bence.

Sığınmacı konusunda Özdağ'a katılıyorum.

İyi bayramlar dileyip tartışmayı sonlandırdım problem yok. Karşısındaki insanı dinlemeyen biriyle tartışamam.

Kürt sorunu konusundaki fikirlerimi internet ortamında paylaşmamayı tercih ederim. Ancak katılmıyorum size. Milliyetçi seçmenle barışılmalı politikasını güden bir CHP göremedik henüz. Yeni yeni söylemlerini değiştiriyor CHP. İyi partinin önceki seçimlerde büyük bir ivme yakaladığını görmüştük aslında siz tutmadı desenizde. Milliyetçi seçmenden kastım ülkücü, muhafazakar seçmen değil. Arkadan gelmeye devam eden Atatürkçü, Milliyetçi nesildi.

Özdağ balonunu Cevheri Güven patlattı zaten hocam.

Eğer Cevheri için fedöcü demezseniz açın izleyin videosunu, Özdağın boş teneke olduğunu görün farklı açıdan.

Yahu cevheriye fetöcü demeyi geç adam zaten bizzat FETÖ'nün kendisi, yani bu bakış açısı olamayacak kadar kabak gibi net bir şey. Ümit özdağa çamur atanlar böyle tipler oldukça ümit özdağ kolay kolay patlamaz, zaten patlamadı da, sadece sosyal medyadan tanınıp sıfır medya desteğiyle yine belirli bir oy aldı, muharremle birleşse şu an meclisteydi, mecliste olmasını geçtim, %1 falan deyip dalga geçtikleri bu adam yüzünden tüm partiler vaat ve projeleri içine mültecileri eklemek zorunda kaldılar

@Loyalty571 Kürtçü, Kürdistan Özerkliğini savunan, Hizbullahçı, Pkk'ya ve Hizbullah'a terör örgütü demeyen, Atatürk düşmanı ve şeriatçı olduğu için ekledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…