Ümit Özdağ'dan Atatürk'ü anmayan imama sert tepki

Hayır dostum, siz mi ya da bir başkası mı zafer partisinin kadrosu ülkeyi kurtaracak iddiasında bulunmuş. Daha sonra siz, şu ankiler çok mu iyi dediniz? Vs. Durduk yere link atmadım, buraya yazmadım.
O kişi ben değildim sizdiniz mesajınızı mı unuttunuz?
https://eksisozluk.com/entry/137570933

Aynen ülkeyi 1000 yıl ileriye taşır bu kadro.

Kadroya bakın, ülkeyi bunlar kurtaracakmış beyler, yerseniz.
Bunun üzerine haklı olarak şu ankilerin de pek iyi olmadıklarını söyledim.

@Etzell @405668 @xakiran
Bu uzun süredir böyle olabilir fakat ibadet edilen bir ortamda bu şekilde kendince dua istemesi saçma. Ayrıca imam belki de unuttu, olamaz mı hepimiz insanız hepimiz unutabiliriz.

@Etzell @405668 @xakiran
Bu uzun süredir böyle olabilir fakat ibadet edilen bir ortamda bu şekilde kendince dua istemesi saçma. Ayrıca imam belki de unuttu, olamaz mı hepimiz insanız hepimiz unutabiliriz.
Sen önünde yazan kağıttaki yazıyı unutuyorsan... Zaten mesele unutması değil diyanetin eklememesi.

Hutbede anlatılanlara "bunlar delilik, saçmalık" diyen/diyecek insanlar Atatürk'ün isminin geçmemesinden şikayetçi oluyor tam komedi . Müslüman kitleden gelen tepkiye saygı duyuyorum onlar bir kaç noktada taban tabana zıt fikir ayrılığına düşse bile Atatürk'ü bayrağımız istiklal marşımız gibi kurucu kutsal bir öğe olarak ele alıp en azından saygıdan anılmalıdır diyor onlara hiç sözüm yok.

Sen önünde yazan kağıttaki yazıyı unutuyorsan... Zaten mesele unutması değil diyanetin eklememesi.

Dostum kağıtta ne yazdığını gördün mü? Belki de sadece ayet yazıyor bilemezsin.

Atatürk müslüman değildi diye biliyorum. Camide rahmet okumak absürd olur.
Niye sadece müslümanlara mı rahmet okunuyor? Eğer böyleyse cidden iyi ki çıkmışım dinden diyeceğim 5000. defa.

@Etzell @405668 @xakiran
Unutamazsın, cephede kan dökmüş ter dökmüş adamları unutamazsın. Diyanete bağlı değil, Allah'a bağlı adaletli imam olacaksın. Camide istemesin nerede isteyecek? olay yerinde müdahale ediyor tam devletin yapması gereken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…