Ümit Özdağ'dan Atatürk'ü anmayan imama sert tepki

Ben zafer partisine oy verecek biri olarak söylüyorum hutbede konuşmak mekruhtur cuma sevabını giderir hutbeyi bozar. O andan sonra da öğle namazı kılmış olursunuz. Kameranın o anda hemen açılması ve cumadan hemen sonra Muhbir'de paylaşılması da ayrı soru işareti.

İşin şov olup olmadığı kısmı en son tartışılması gereken bir konudur.

Diyanet'i Atatürk kurmuştur. Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına bir fatiha okumayı çok gören imamlar ve Diyanet. Sizlerin inancınızdan şüphe ediyorum.

Zaten geçenlerde Diyanet'in başında ki kişi, zamları ve fiyatları Allah belirliyor demişti. Böyle bir zihniyetteki kişilerin anmaması normal.

Ümit Özdağ'ın şov yaptığını düşünmüyorum. Bundan tam 3 yıl önce, Ümit Özdağ İyi Parti de iken, Diyanet'i zaten bu konuda eleştiriyordu.

20220901_235957.png

Ümit Özdağ'ın duruşunu beğeniyorum. Çizgisini bozmayan güzel bir siyasetçi. Ümit Özdağ yıllar önce MHP de iken sığınmacıların ülkelerine yollanması gerektiğini defalarca söylüyordu. Şu an ki kadrosunu pek beğenmesem de Partisi daha yeni sonuçta. İlerleyen zamanlar da eksiklikler ve kadrolar tamamlanabilir. İktidar olamasa bile en azından barajı geçse güzel olur. Muhalefetliği malum kişilerden çok daha iyi. Gündemi iyi belirliyor. Ve ülke de ki uyuyan Atatürkçülüğü tekrardan uyandıran güzel bir lider. :) Mansur Yavaş'ın CB adaylığını da desteklemesiyle, Atatürkçü Türk milliyetçisi olduğunu da tekrar gösterdi.

+Aç kardeşim kamerayı başlıyoruz
-Hazırız başkanım
+Atatürke rahmet okumayacak mıyız Atatürkün ruhuna fatiha!

Tipik AKP'li olduğun çok belli. Camide kamera olduğunu bilmiyor du zaten değil mi? Özdağ hocamız bunların gerçek yüzünü gösterdi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı