Ümraniye’de bıçaklı adam vurularak etkisiz hale getirildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

O anda ayak veya kola vurmayı kolay zannetmeyin. Diğer polis orada vuramayabilirdi. Amerika'da genelde karın kısmından vururlar ama burası Türkiye sen de haklısın.

Son düzenleme:
Aynı şeyi Amerika'da bir polise yapsaydı ayağından değil gövdesinden veya kafasından yemişti kurşunu. Bizim polislerin üzerinde kamera olsaydı, bizim polislerimiz de bu rahatlıkla sahip olabilirdi. Bu evrimi tamamlanmamış tek hücreliyi ha ayağından vurmuşsun ha kafasından...

Üstüne bıçakla adam geliyor ve zor durumda değil diyorsun yani? Tekrar saldırsa ya polisi öldürseydi?
Videoyu dikkatli izleyin. Polis çok iyi bir şekilde saldırılardan sıyrılıyor ve silahını çektiğinde saldırgan geri çekiliyor. Avantaj ele geçtiğinde vurulmasının hiçbir manası yok. Tutuklarsın ve yargının önüne çıkarırsın, görevin budur.

Üzülmedim ama plastik mermi sıksalar daha mantıklı olmaz mıydı?
Muhtemelen polislerin başı belaya girerdi ama bu video sayesinde kurtulurlar umarım.
Silahı çekmesi normal fakat sıkması biraz abartı olmuş. Tabancayı doğrultup teslim olması yönünde uyarı verebilirdi.
Başka ülkelerdeki polislerin davranışlarını araştırmanızı öneririm. Silah kullanmakta geç bile kalınmış.

Adamın tekrar saldırmayacağının garantisi yok. Her olaya pembe dünya görüşüyle bakmayın.

Başka ülkelerdeki polislerin davranışlarını araştırmanızı öneririm. Silah kullanmakta geç bile kalınmış.

Ben silah çekmesine bir şey demedim ki sonuna kadar haklı kendini savunmuş sadece polise dava falan açılır diye dedim ki zaten açığa alınmışlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…