Üniversite hangi bölümü seçmeliyim?

aqsdney

Kilopat
Merhabalar. Pazarlama ve Reklamcılık programı okuyorum ve ikinci üniversiteye kayıt olacağım ve okuduğum bölümün dalından okuyacağım tekrar fakat 2 bölüm arasında kaldım. Sizce İnsan Kaynakları Yönetimi mi, İşletme Yönetimi mi okumalıyım? İş olanağı vs. açısından.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Pazarlama ve Reklamcılık programı okuyorum ve ikinci üniversiteye kayıt olacağım ve okuduğum bölümün dalından okuyacağım tekrar fakat 2 bölüm arasında kaldım. Sizce İnsan Kaynakları Yönetimi mi, İşletme Yönetimi mi okumalıyım? İş olanağı vs. açısından.

Bir arkadaşımın abisi 4 yıllık işletme mezunuydu galiba askerden geldikten 3 hafta sonra ya sigorta şirketinde ya da bankada iş bulmuştu iş olanağı fazla sanırsam maaşıda açlık sınırı üstü yoksulluk sınırı altında diye biliyorum.

Kaynağıma göre açlık sınırı 4 kişilik ailenin 3513 TL, yoksulluk sınırı ise 12.195TL.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı