Üniversite hazırlık için laptop şart mı?

• Konuyu başlatan Nami
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.848
Bende Karabuke baslayacagim. Yukarida bolum demisim kusura bakma ben de hazirliga baslayacagim. Hazirlikta laptop sart degildir herhalde , bir de nasildi hazirlik senen ozet gecmen gerekse?
Evet, hazırlıkta şart değil bilgisayar ama senden toplamda 4 tane sunum hazırlamanı ve online test falan çözmeni istiyorlar. Hazırlıkta, laptop şart değil ama kolaylık sağlıyor. Genel olarakta hazırlık zor değil. Sınıflar 15-20 kişilik, kolej gibi.

Bence hiç vergi indirimine güvenmeyin vergi indirimini kaliteli laptoplara yapmazlar, 2. elden tertemiz bir laptop alın geçin. Ben öyle yaptım tavsiye de ederim.

İlk yıl çok lazm değilse götürme. Bazı arkadaşların senden ister ve senden habersiz başkalarına da verebilirler. Bir arkadaşımın sıfır Monster Tulpar'ı çöp olmuştu bu yüzden.

Evet, hazırlıkta şart değil bilgisayar ama senden toplamda 4 tane sunum hazırlamanı ve online test falan çözmeni istiyorlar. Hazırlıkta, laptop şart değil ama kolaylık sağlıyor. Genel olarakta hazırlık zor değil. Sınıflar 15-20 kişilik, kolej gibi.
Anladim, sorun yok masaustumu goturecegim. Tesekkur ederim cevapladigin icin.😊

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı