Üniversite için iPad alınır mı?

Aybars Dilsiz

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar sağlık için iPad mantıklı mıdır? Not tutmak için falan gerekli bir şey mi? Pencil Pro alırsam yazı yazarken elimi iPad'in üstüne koymuş olacağım, onu algılıyor mu, önerir misiniz?

Tıp, diş hekimliği gibi slaytlar üstünden giden bölümler için mükemmel iPad. 4 yıldır iPad Air 3 kullanıyorum. GoodNotes 5 ile birlikte. Yaptığım en iyi yatırım. Bir sürü fotokopi parası verip onları taşımaya gerek yok. Elini iPad üstüne koyarak yazıyorsun. Kalem ucu dışında hiçbir şeyi algılamıyor defter gibi kullanıyorsun yani.

Arkadaşlar sağlık için iPad mantıklı mıdır? Not tutmak için falan gerekli bir şey mi? Pencil Pro alırsam yazı yazarken elimi iPad'in üstüne koymuş olacağım, onu algılıyor mu, önerir misiniz?
Zamanında araştırmıştım: defterden vs. çok daha kolay olduğunu söylüyorlardı. Hem ağırlığı, hem karışıklığı önlüyor diye. İpadin kalemi ve bazı uygulamaları da çok kolaylık ve gerçekçilik sağladığını söylüyorlardı. Kalem kullanırken elinizi algılamaması için bir modu olabilir diye düşünüyorum. Yoksa da bunun için bazı yarı eldivenler var, elinizin değen kısmını algılamıyor onu kullandığınızda.

Bilgisayar mühendisliği için alınmaz, not tutarım falan diye aldım. Evde yatıyor 2 senedir, film izliyorum sadece. Bölüme bağlı tamamen. Çok fazla slayt ve teorik bilgi olan bir branş ise işinize yarar ama öbür türlü gereksiz masraf.

Not: Sağlıktan kastınızı el sağlığı gibi düşündüm.

Bilgisayar mühendisliği için alınmaz, not tutarım falan diye aldım. Evde yatıyor 2 senedir, film izliyorum sadece. Bölüme bağlı tamamen. Çok fazla slayt ve teorik bilgi olan bir branş ise işinize yarar ama öbür türlü gereksiz masraf.

Not: Sağlıktan kastınızı el sağlığı gibi düşündüm.
Tıp bölümü kast ediyor sanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı