Üniversite için sürekli kullanılacak araba önerisi

Hayırlı ramazanlar. Malum sene geldi, YKS'ye girip üniversiteye gideceğim. Malum ehliyeti de kaptığım için bir araba bakmaya başladım. Bütçem 1.5 ve 1.6 milyon civarı. Kendim de birkaç gündür bakıyordum ve bunu buldum.

https://shbd.io/s/tIENtjB4. Tahmin edeceğiniz üzere genç işi yakışıklı bir araba bakıyorum. Sizce bu alınır mı? Alınmazsa neden? Önerilere açığım, şimdiden teşekkürler.

OtokarKent XL, Temsa Avenue LF CNG, Mercedes Conecto bu üç araçtan biri işini görecektir.

Mx5 baktım fakat pek bir bilgim olmadığı için vazgeçtim. Bazısı sürekli kullanılmaz,bakımı masraflı olur diyor.
Bakim konusunda net bilgim yok ama sorunsuzluk acisindan iyidir, bunun disinda tek onerim olarak yuksek km Alman otomobile bu paralari vermemeniz ama yine de sizin tercihiniz tabii ki.

@cutlosgio Mini Cooper Cabrio'da guzel duruyor, onu da dusunebilirsiniz hocam.

Bakim konusunda net bilgim yok ama sorunsuzluk acisindan iyidir, bunun disinda tek onerim olarak yuksek km Alman otomobile bu paralari vermemeniz ama yine de sizin tercihiniz tabii ki.

@cutlosgio Mini Cooper Cabrio'da guzel duruyor, onu da dusunebilirsiniz hocam.
Mini Cooper tipim değil hocam. Sanırım bakmaya

Mini cooper tipim değil hocam. Sanırım bakmaya devam edeceğim.

Buna ne diyorsunuz hocalarım?

Hocam yanlış anlamada bence sen macera arıyorsun. Eğer durumun aşırı iyiyse al geç. Yakıtı ayrı masraf olacak, bakım maliyeti parçası ayrı masraf olacak, 160-170 bün kilometrelerde ağır bakımları gelmiştir yapılmazsa başına açacak sorunlarda ustalarla uğraşacaksın. Yani demem o ki macera arayan adam arabası bunlar. Attığım Cupra leonu al keyfine bak diyorum ama yine de sen bilirsin tabii.

Haklısınız. Cupra leon en iyi seçeneklerden biri gibi duruyor. Hayırlı akşamlar.
Reis bütün sabah araştırdım ve böyle bir şey buldum :

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı