Üniversite kaydı ne zaman sildirilmeli?

fleizy00

Kilopat
Merhaba, şu anda bir lisans programına kayıtlıyım. Bu sene YKS'ye tekrardan girdim ve farklı bir üniversite tercih edeceğim. KYK kredisi, askerlik tecilli gibi konular yüzünden kaydımı ne zaman sildirmemin daha doğru olacağını sormak istiyorum. Ayrıca şu anda sildirmenin bir sakıncası var mıdır?

Not: Yeni kayıt sonrası KYK kredisi almaya devam etmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben de kendi ilimdeki üniversiteyi dondurup başka bir ilde yerleşmeyi düşünüyorum. 25 Ağustos Pazartesi gibi kayıt sildirmeyi planlıyorum. Sonuçlar açıklandığında çoğu kişi işlemlerin kısa sürdüğünü söylüyor ancak sistemden düşmenin hemen gerçekleşmediğine dair yorumlar da gördüm. Ayrıca, işlemlerin kurul gününe denk gelmesi gibi durumlar vs

Son düzenleme:
Merhaba, şu anda bir lisans programına kayıtlıyım. Bu sene YKS'ye tekrardan girdim ve farklı bir üniversite tercih edeceğim. KYK kredisi, askerlik tecilli gibi konular yüzünden kaydımı ne zaman sildirmemin daha doğru olacağını sormak istiyorum. Ayrıca şu anda sildirmenin bir sakıncası var mıdır?

Not: Yeni kayıt sonrası KYK kredisi almaya devam etmek istiyorum.
Tecil zaten üniversite sonuna kadar uzatılıyor. Sadece yeni üniversiteye geçtiğinizde bilgilerinizi kontrol edin. Yeni üniversite muhtemelen sizin yerinize uzatma yaptırmaz askerlik şubeden kendiniz yapmanız gerekir. E-devlet üzerinden askerliğinizi kayıttan sonra kontrol edin. Ona göre gidersiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı