Üniversite okumadan bilgisayar üzerinden yapılabilecek meslekler nelerdir?

Bionluk'ta YouTube thumbnail tasarımı ilanı sattım ama çok az müşteri geldi yani 3-4 tane anca satmışımdır bayadırda gelmiyor.

Hocam peki bir şey soracağım aktif olarak Photoshop öğreniyorum bitirdikten sonra da afterıda komple öğrenmek istiyorum istediğim hareketli grafik tasarımcı olmak bu işte para var mı önerir misin?

Hocam kurs satın almam gerekir mi yoksa ücretsiz kaynaklardan öğrenebilir miyim kısa zaman içerisinde? Ve ayrıca diyelim ki uygulama/oyun yaptım bunları nasıl satmam gerekiyor?

W3schoolstan öğrenebilirsiniz.

Herkese hayırlı akşamlar dilerim. Ben 20 yaşındayım ve Uludağ Üniversitesi'nde Maliye okuyorum. Şu an 3. sınıftayım. Bilgisayara baya ilgiliyim küçüklüğümden beri hem kasanın içindeki parçalar olsun hem direkt bilgisayar içindeki şeyler olsun baya bilgiliyim ama yazılım hakkında henüz bir tecrübem veya fazla bilgim yok.

Bu yüzden sizlere sormak istediğim soru, üniversite gerektirmeden bilgisayar üzerinden yapabileceğim meslekleri öğrenmek istiyorum.
İyi forumlar.
Yukarıda arkadaşların da dediği gibi kendinizi yazılım alanında geliştirip uzaktan veya normal ofis ortamın çalışabilirsiniz. Ben ekstra olarak kendinizi IT Support olarak geliştirdiğiniz vakitte iyi bir kariyer kapısı açılacağını düşünüyorum. Her iki alanda da üniversite okumadan gelişebilirsiniz.

Yukarıda arkadaşların da dediği gibi kendinizi yazılım alanında geliştirip uzaktan veya normal ofis ortamın çalışabilirsiniz. Ben ekstra olarak kendinizi IT Support olarak geliştirdiğiniz vakitte iyi bir kariyer kapısı açılacağını düşünüyorum. Her iki alanda da üniversite okumadan gelişebilirsiniz.
IT konusunda Siber Güvenliğe baktım tam benlik ama sanırım üniversitesiz olmuyor doğru mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı