baho58 Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2025 #1 Bu sene üniversite sınavına girip 2 yıllık ağız ve diş sağlığı yazmayı düşünüyorum. Seneye ortaöğretim KPSS var. Seneye KPSS'ye girsem güzel bir puan alsam hep okul okuyup hem de memur olabilir miyim? Bilgisi olan yazabilir mi?
Bu sene üniversite sınavına girip 2 yıllık ağız ve diş sağlığı yazmayı düşünüyorum. Seneye ortaöğretim KPSS var. Seneye KPSS'ye girsem güzel bir puan alsam hep okul okuyup hem de memur olabilir miyim? Bilgisi olan yazabilir mi?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.041 Makaleler 15 Çözümler 480 Yer Türkiye Cumhuriyeti 3 Kasım 2025 #2 Olabilirsiniz. Bir engel oluşturmuyor. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS baho58 Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2025 #3 Teru dedi: Olabilirsiniz. Bir engel oluşturmuyor. Genişletmek için tıkla... Peki hocam bu 2 yıllık sağlık bölümlerinin ders saatleri nasıl oluyor hastanede staj falan? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2025 Artı 0 Eksi
Teru dedi: Olabilirsiniz. Bir engel oluşturmuyor. Genişletmek için tıkla... Peki hocam bu 2 yıllık sağlık bölümlerinin ders saatleri nasıl oluyor hastanede staj falan?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.041 Makaleler 15 Çözümler 480 Yer Türkiye Cumhuriyeti 3 Kasım 2025 #4 baho58 dedi: Peki hocam bu 2 yıllık sağlık bölümlerinin ders saatleri nasıl oluyor hastanede staj falan? Genişletmek için tıkla... Yeni konu açıp okuyanlardan bilgi alabilirsiniz. Çakıştırmamaya çalışırsınız. Artı 0 Eksi
baho58 dedi: Peki hocam bu 2 yıllık sağlık bölümlerinin ders saatleri nasıl oluyor hastanede staj falan? Genişletmek için tıkla... Yeni konu açıp okuyanlardan bilgi alabilirsiniz. Çakıştırmamaya çalışırsınız.