Üniversite seçmeli yabancı dil olarak ne seçilmeli?

Clix00

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde Biyokimya kazandım. Şimdi ders kayıtları başladı, zorunlu olanları seçtim bir de seçmeli var. Yabancı dil seçmek istiyorum fakat 3 seçenek sunuyor: İngilizce, Almanca, Fransızca. Ben İngilizce istiyordum fakat İngilizce'nin yanında aşağıda gördüğünüz gibi uzaktan eğitim yazıyor. Uzaktan İngilizce bayağı saçma olur gibi zaten dersler zor Almanca seçmeyi düşünüyorum. Yanında "dönemsel" yazıyor anlamı nedir tam olarak?

seçmeli.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde biyokimya kazandım. Şimdi ders kayıtları başladı, zorunlu olanları seçtim bir de seçmeli var. Yabancı dil seçmek istiyorum fakat 3 seçenek sunuyor: İngilizce, Almanca, Fransızca. Ben İngilizce istiyordum fakat İngilizce'nin yanında aşağıda gördüğünüz gibi uzaktan eğitim yazıyor. Uzaktan İngilizce bayağı saçma olur gibi zaten dersler zor Almanca seçmeyi düşünüyorum. Yanında "dönemsel" yazıyor anlamı nedir tam olarak?

Eki Görüntüle 1947925

Fransızca oku bir farkın olsun. Bence İngilizce ama.

Merhaba arkadaşlar. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde biyokimya kazandım. Şimdi ders kayıtları başladı, zorunlu olanları seçtim bir de seçmeli var. Yabancı dil seçmek istiyorum fakat 3 seçenek sunuyor: İngilizce, Almanca, Fransızca. Ben İngilizce istiyordum fakat İngilizce'nin yanında aşağıda gördüğünüz gibi uzaktan eğitim yazıyor. Uzaktan İngilizce bayağı saçma olur gibi zaten dersler zor Almanca seçmeyi düşünüyorum. Yanında "dönemsel" yazıyor anlamı nedir tam olarak?

Eki Görüntüle 1947925

İngilizceyi seçmek daha mantıklı gibi ama 2.seçenek olarak kesinlikle Almanca seçilmeli.

Dersler çok kolay oluyor A1 bile görmüyorsun. Kendin ilerletmeyeceksen hiçbirinin sana faydası olmayacak, İngilizce seç en azından kulağın aşinadır.

Madem öyle Almanca seç en azından lisede görmüşsündür. Hemde yüz yüze eğitim.
Dersler çok kolay oluyor A1 bile görmüyorsun. Kendin ilerletmeyeceksen hiçbirinin sana faydası olmayacak, İngilizce seç en azından kulağın aşinadır.
İngilizceyi seçmek daha mantıklı gibi ama 2.seçenek olarak kesinlikle Almanca seçilmeli.
İngilizce tabiki iyi ama lisede almancam yüksekti bildiğim şeyler cevaplarınız için teşekkürler almanca seçiyorum :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı