Üniversite sınavı için öneriler

Makaleler
34
Yer
İstanbul/Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Active Directory - Security Uzmanı
Profil Kapağı
1522600635
Arkadaşlar sınava gireceğiz birkaç gün sonra. Sınav stresi falan hiç yok açıkçası, dünya umurumda değil :)
Yalnızca sınav öncesi ne yenmeli, ne içmeli? Zihnimizi açacak bir şeyler var mıdır?

Ve sınav hakkında taktikleriniz var mıdır?

Arkadaşlar sınava gireceğiz birkaç gün sonra. Sınav stresi falan hiç yok açıkçası, dünya umurumda değil :)
Yalnızca sınav öncesi ne yenmeli, ne içmeli? Zihnimizi açacak bir şeyler var mıdır?
Ve sınav hakkında taktikleriniz var mıdır?
Valla, son günler kafanızı dağıtın ama çok geç yatmayın ve, başarılar.:)

Ben de giriyorum, umarım başarılı olursun. Hayırlısı olsun hepimiz için.

3 SBS, 1 YGS, 3 LYS'ye girdim, az buçuk tecrübeli sayılırım artık :D . Sınavlardan önce farklı birşeyler yemem pek. Ceviz ve kuru üzüm zihni açar diye biliyorum, onları yemişimdir en fazla.
Bir de dua et ve gitmeden önce abdest al derim.
Sınav esnasında da her zaman alıştığın sırayla soruları cevaplarsan ve zamanı iyi kullanırsan bir sıkıntı yaşamazsın. Tekrar başarılar...

Son haftada 14 tane denmeye girdim de nafile, 50 neti geçemiyorum ya ben :)
LYS'ye kadar sağlam çalışıp geçmişten gelen 4 senelik eksiğimi kapatmaya çalışacağım.

Denemelere giderken ya da normalde ne yiyorsan onu ye, o saatte uyu. Farklı şeyler yeme mideni bozarsın sınav öncesi fark etmeden.

Sınavda da arada insanları izle, yaptıklarını görünce eğlenip kendine geleceksin. Daha rahat yapacaksın . :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı