Üniversite sınavına hangi sınıfta başlanmalı?

TTfT

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Üniversite sınavlarını hiç bilmiyorum ve bu beni geriyor. Biraz bilgi sahibi olursam hoş olur. Ne zaman çalışmaya başlamalıyız? Neler çıkıyor. Bir de sayısal seçtiğimizde yabancı dil almaya devam edecek miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Liseye başladığınız gibi üniversite sınavına yönelik dersler alacaksınız. Lise derslerinize çalışın yeter.

Bir de sayısal seçtiğimizde yabancı dil almaya devam edecek miyiz?

Ders saati azalır ama almaya devam edersiniz.

O zaman bence sayisal hiç seçme senin için zulüm olur ama şuan elinde internet diye bir gerçek var tanıdıklarım sadece video izleyerek kpss den atandı
Yok hocam konuları biliyorum da sınav hakkında bir şey bilmiyorum. Sınav soruların mantığında biliyorum.

TYT 9-10, AYT 11-12. sınıfları kapsıyor. Liseye yeni başlıyorsan günlük derslerine iyi çalış sınav senesi yükünü azaltır. Onun dışında hedefin yüksekse 11.sınıf itibarıyla ciddi şekilde sınava çalışmanı öneririm. YouTube'dan birçok video var bakabilirsin detaylı bilgi için.

Yok hocam konuları biliyorum da sınav hakkında bir şey bilmiyorum. Sınav soruların mantığında biliyorum.

Gireceğiniz sınavın adı YKS. 3 oturumdan oluşur, TYT-AYT-YDT. Siz TYT-AYT gireceksiniz.

TYT'de bütün derslerden sorumlusunuz, AYT'de alan sorularını çözersiniz, sayısalcılar matematik ve fen derslerinden sorumludurlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı