eloinf
Hectopat
Selamlar. 17 yaşındayım, küçük bir şehirde sıralaması ortalama üstü bir fen lisesinde okuyorum, ailevi problemim yok, hayatımda olağandışı bir şey yok, hayatımı ciddi şekilde etkileyen bir derdim yok (kanser, hastalık vs.). Şu an okul arkadaşlarımın en büyük odağı YKS. Benim de öyle, daha doğrusu odağı demeyeyim de dertlerimin ana kaynağı bu sınav. Bundan kaynaklı olarak fazla stresliyim. Klasik bir sınav stresi gibi duruyor olabilir ama hayatımın her anına etki ediyor. Sadece sınavla ben başbaşa olsam belki bu kadar stres olmazdım ama çevre müthiş etkiliyor. Durumumu anlamanız için söylüyorum, ders durumum da şu an gayet kötü 11. sınıf denemelerim berbat. Stresliyim ancak bu stresin kaynağı için kendimi hiç yormuyorum, yoramıyorum. Hiç ders çalışmıyorum, çevremdekiler günde 4-5 saatten söz ediyor. Çözümün eşek gibi oturup çalışmak olduğunun farkındayım ancak hiçbir şey yapmıyorum, ha onun yerine işte dil öğrenip yazılım öğrenip kendimi mi geliştiriyorum derseniz, hayır. Oyun oynayayım diyorum, yok, oyunun içine girecek kadar kendimi hayattan koparamıyorum.
Müzik dinliyorum çünkü dinlemek için hiçbir şey yapmama gerek yok, müzik kendi kendine çalıyor. Futbol dışında iyi yapabildiğim hiçbir şey yok bu hayatta. Ne bir resim çizerim, ne bir enstrüman çalarım, ne bir yabancı dili tam anlamıyla biliyorum, sosyal olarak da zayıf olduğumu düşünüyorum pek sosyal aktivitem yoktur. 14 yaşımdayken beni tutup bak 17 yaşında bu durumda olacaksın desem 14 yaşımdaki halim hayatta inanmazdı. Sadece kendimi anlık şeylerle uyuşturuyorum ve bundan çok rahatsızım ama harekete geçemiyorum. Böyle bir hayat mı geçireceğim ben? Belki kimse yazmayacak, kime okumayacak ama bir de başka insanlara içimi dökmek istedim sadece, bölük pörçük yazmış olabilirim, umarım kendimi anlatabilmişimdir.
Müzik dinliyorum çünkü dinlemek için hiçbir şey yapmama gerek yok, müzik kendi kendine çalıyor. Futbol dışında iyi yapabildiğim hiçbir şey yok bu hayatta. Ne bir resim çizerim, ne bir enstrüman çalarım, ne bir yabancı dili tam anlamıyla biliyorum, sosyal olarak da zayıf olduğumu düşünüyorum pek sosyal aktivitem yoktur. 14 yaşımdayken beni tutup bak 17 yaşında bu durumda olacaksın desem 14 yaşımdaki halim hayatta inanmazdı. Sadece kendimi anlık şeylerle uyuşturuyorum ve bundan çok rahatsızım ama harekete geçemiyorum. Böyle bir hayat mı geçireceğim ben? Belki kimse yazmayacak, kime okumayacak ama bir de başka insanlara içimi dökmek istedim sadece, bölük pörçük yazmış olabilirim, umarım kendimi anlatabilmişimdir.
Son düzenleyen: Moderatör: