Üniversite uzaktan eğitim sürecinde ne yapmayı düşünüyorsunuz?

nakliyeci

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bildiğimiz gibi üzücü bir deprem olayı yaşadık, KYK yurtlarının bazıları depremzedelere verildiği için üniversiteler uzaktan eğitime geçildi. Acaba bu uzaktan eğitim sürecinde üniversite ile beraber götürebileceğimiz yararlı şeyler ve aktiviteler ne olabilir? Ya da çok yorucu olmayan part time bir işte çalışmak? Şu an 1.sınıf olduğum için bu sıralar yüküm ağır değil. Daha önce de uzaktan eğitim oldu, sizler bir şey yapabildiniz mi? Ya da yararlı olarak ne yapılabilir?

Şahsen part time da olsa çalışmak, yapmayacagim bir şey. İnsana çeşitli katkıları var kabul ama ileride yapmayacağım bir işte şimdi çalışmakla vakit kaybetmezdim. Yapabileceğiniz com fazla şey var. Dil öğrenebilirsiniz, kendi alanınızla ilgili çalışmalar ve araştırmalar yapabilirsiniz, programlama öğrenebilirsiniz.

Deprem ilinden kaçtık ne eğitimi ya. Bilgisayara ve sınırsız internete erişimim yok, bilgisayar mühendisliği okuyorum zaten. Bu dönem eğitim almanın mümkün olmadığını düşünüyorum. Hepsini geçtim ders dinleyecek psikolojim bile kalmadı. Sistem bize bir ayrıcalık tanımak zorunda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı