Üniversitede 7 dersten kalıyorum

Boulite1206

Picopat
Yurtta kaldığım için derslere vakit ayıramıyorum ve günler çok verimsiz geçiyordu. Memleketimdeki üniversiteye ek madde 1 ile yatay geçiş başvurusu yapacağım. 13 dersten 7'sinden kalıyorum ne yapacağımı bilmiyorum. İkinci sene güz döneminde diğer derslerle nasıl halledeceğim? Hepsi üst üste gelecek. Şuan evime dönüyorum nasıl bir yol ilerleyeceğimi bilmiyorum.

Son düzenleme:
Yurtta saçma sapan insanlarla kalıp gün boyu aç kalıp ders çalışmaya vaktiniz kalırsa. Gün boyu odada reels sesleri, müzik sesleri, bağrış çağrış, sigara dumanı. Yurt tecrübeniz yoksa böyle saçma sapan yorumlar yazmayın.
Üniversitenin kütüphanesi yok mu?

Yurtta saçma sapan insanlarla kalıp gün boyu aç kalıp ders çalışmaya vaktiniz kalırsa. Gün boyu odada reels sesleri, müzik sesleri, bağrış çağrış, sigara dumanı. Yurt tecrübeniz yoksa böyle saçma sapan yorumlar yazmayın.
😁 kanka şimdi ne yazmamızı bekliyon gelip biz mi girelim vizeye finale büte

Üniversitenin kütüphanesi yok mu?

😁 kanka şimdi ne yazmamızı bekliyon gelip biz mi girelim vizeye finale büte
ayrıca ilk defa dediğin şekilde yurt duyuyorum normalde herkes yurtların baskısından ve kurallarından şikayet eder sizin yurtta maşallah bir rakı sofrası kurmadığınız kalmış.

Yurtta saçma sapan insanlarla kalıp gün boyu aç kalıp ders çalışmaya vaktiniz kalırsa. Gün boyu odada Reels sesleri, müzik sesleri, bağrış çağrış, sigara dumanı. Yurt tecrübeniz yoksa böyle saçma sapan yorumlar yazmayın.

Hangi üniversite acaba?

Hocam bir dönemde 13 tane ders olması çok geldi. Hangi bölüm? Hepsi ana ders mi, zor mu?

Hocam paniğe, bittim demeye gerek yok. Bütünleme sınavlarına girme imkanınız varsa şansınızı deneyin. Bundan sonra çok çalışarak notlarınızı düzeltmeye çalışırsınız.

İkinci sene güz döneminde dersler birikecek haklısınız ama kredi kota sistemi falan yok mu sizde? Belki krediniz yetmez hepsini alamazsınız.

4 sene KYK'da kaldım ders çalışmamak için her türlü bahaneyi uydurmuşsun.

Bu şekilde yargilamamak lazım. Her yurt bir değil, şartları sizinkinden kötü olabilir. Başka sebepleri olabilir. Hem, olan olmuş artık bu şekilde söylemenin bir manası yok, destek olmak lazım.
5 ders 2 sinden koşullu olarak geçiyorum. Başka bir üniversiteye ek madde 1 ile başvuruda bulundum. Herkes kendi yaşantılarından yola çıkarak cevap vermiş benim psikolojim bu ortamı kaldıramadı ve hiçbir şeye vakit ayıramıyordum. Bahane uyduran
elemanlara sesleniyorum allah size akıl fikir versin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı