Üniversitede bölümümden memnun değilim ne yapmalıyım?

Krasnador

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar okuduğum bölümden memnum değilim. Devamsızlıktan kalıp bu sene hiç okula gitmemeyi düşünüyorum. Seneye ise 2024 YKS puanımla başka bir üniversitede istediğim bölüme geçiş yapmak istiyorum. Ama ailem buna karşı çünkü istediğim bölüme puanımın yettiği üniversite şehir dışında. Aile evinde olup istediğim bölüme gidemem yani. Ailem bu sene aile evinde kalıp okula gitmemi ve seneyi bitirmemi istiyor. Sizce ne yapmalıyım?

Arkadaşlar okuduğum bölümden memnum değilim. Devamsızlıktan kalıp bu sene hiç okula gitmemeyi düşünüyorum. Seneye ise 2024 YKS puanımla başka bir üniversitede istediğim bölüme geçiş yapmak istiyorum. Ama ailem buna karşı çünkü istediğim bölüme puanımın yettiği üniversite şehir dışında. Aile evinde olup istediğim bölüme gidemem yani. Ailem bu sene aile evinde kalıp okula gitmemi ve seneyi bitirmemi istiyor. Sizce ne yapmalıyım?
Kaçıncı sinifsin hangi bölümdesin yks sıralamam kac

bu tarz durumlarda duyguları kesip gerçekten mantıklı olanı yapmak gerekiyor. bölümün belki de güzeldir ama ilk yılı sıkıcı olabilir, alışma sürecinde olabilirsin gibi gibi pek çok sebep olabilir. ama gerçekten de bütün benliğinle bölüm değiştirmeyi istiyorsan bunun için elinden geleni yapmanı tavsiye ederim. üniversite bırakıp tekrar YKS'ye hazırlanmış biri olarak çok memnunum. 1 yıl kaybettim ama bir ömür kazandım diyebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı