Üniversitede erkekler nasıl kandırıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Genel olarak "kötü" insanlar öyle değil mi? Cinsiyetçi yaklaşmak yanlış diye düşünüyorum. Kadınların maddi durumu iyi olanlara erkeklerin de cinsellik için yakın davrandığı çok fazla olaya şahit oluyoruz. Genelleme yapıp cinsiyetçiliğe dönüştürmek iyi değil. İyi insan var kötü insan var. En çok karşılaşabileceğiniz yerdir üniversite.

Ben çoğunluğa gore yorum yaptim. Erkeklerin bu konuda daha çok art niyetli olabiliyor.
 
@BruceWaynee konu sahibi kızmış. Şimdi fark ettim. Sanki kendileri çok temiz gibi gelmiş bir de bize çamur atıyor 🤣

Kızlar da parasal şeyler için erkekleri kullanabiliyor. Bu konunun cinsiyetle bir alakası yok, karakterle alakalı kardeşim. Soran kişi kızmış, ne sorsun kızlar erkekleri niye kandırıyor diye mi sorsun? Karşı cinsine göre sormuş ve genel sormuş kişi belirtmemiş her erkek kötü art niyetli dememiş üstüne ne alındın? Sende mi öylesin? Cinsiyetcilik yapmak için cinsiyetcilik yapmayın!
 
Ben çoğunluğa gore yorum yaptim. Erkeklerin bu konuda daha çok art niyetli olabiliyor.
Hayır erkekler daha çok fiziksel konularda görünebiliyor. Kadınların daha çok art niyetli olduğunu düşünüyorum genele vurursanız. En azından erkeklerin amacı sizin değiminizle çabuk fark edilebiliyor. Cinsellik için direten biriyse konuşmazsınız olur biter. Kadınların aynı yaklaşım içerisinde bulunup çok daha uzun süre devam ettirebildiği durumlar var. Ne olursa olsun genelleme yapılmaması taraftarıyım.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı