Üniversitede Para Kazandıracak İşler

TuruncuBey

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar.
Aylar sonra üniversiteye başlayacağımı zannediyorum ve maddi olarak biraz güçsüzüm. Okulumu okurken aynı zamanda para kazanabileceğim bir işte çalışmak istiyorum. Böyle bir durum mümkün müdür? Eğer mümkünse ne gibi işlerde çalışılabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuşmak için şu an çok erken :) Öncelikle sınavda başarılar dilerim, sizin bir rakibinizim. Her ilin ve ilçenin farklı imkanları olabilir. Çorlu'da sanayi ve garsonluk olabilir. Başka bir bölgede başka bir iş olabilir. Bu konuyu 1,5 ay sonra nereye gideceğinizle beraber yazsaydınız daha yararlı yorumlar yapılabilirdi.

Her türlü işte çalışabilirsin. Dersin ben üniversite okuyorum. Paraya ihtiyacım var. Eğer karşındaki iş veren eğer insansa ona göre sana iş saatlerini ayarlar. Eğer zaten insan değil ise başka yerlerde şansını denersin.:)Okul olmadığında cumartesi ve pazar çalışan arkadaşlarım bile vardı. Biraz sokağa çıkman eleman arayan yerlere sorman lazım.

Herşeyden önce güvenilir biryerde çalışmalısın. Bu zamanda insanlar sağı solu belli değil. Ayrıca anlaşacağın kişilerle çalışmalısın. Öyle seni köpek gibi çalıştıracaksa hiç girme o
işe. Pişman olursun.

Ya da profesyonel becerilerin varsa ders verebilirsin o konuyla ilgili.

Öncelikle başarılar, ben de rakibinizim. Eğer dersleriniz iyiyse gayet kaliteli bir reklam ile özel ders verebilirsiniz. Özellikle ilköğretim düzeyinde -LGS dersleri- vermek çok rahat olur. Fazla da yorulmamış olursunuz lakin dediğim gibi kaliteli reklama ihtiyacınız var.

Büyük ihtimal saçma bir öneri olacak ama, KPSS'ye girip düz memur olarak çalışabilirsin. Bildiğim kadarıyla okuyorsan ve bunu amirine kanıtlarsan okul saatlerinde izinli sayılıyorsun.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı