Üniversitede sevgili ve ortamlara akmak yerine kariyere ve üniversiteye odaklanmak mantıklı mı?

Tabi ki kariyer. Fakat aşk q yönelimlerini susturamazsin. Deneme bile. 4-5 haftada bir, bara git; kızlarla takıl. Başını kaldırabileceğin güzel günlerin olsun. Geriye baktığında, vayy be diyebilirsin bu sayede.

Arkadaşlar selam. 19 yaşındayım bu sene üniversite başlayacağım daha önce 3-4 sevgilim oldu ve sürekli gezdim ortamlara aktım falan ama artık bir karar almak istedim şimdi benim amacım üniversite not ortalamı yüksek tutup Avrupa'da yüksek lisans yapmak ve Erasmus yapmak ve 4 senede +1 dil öğrenmek İngilizce dışında. Şimdi sizlere sorum şu üniversitede sevgilim olsa bile terk edip birden gitme ihtimali de var ve günümüzde adam gibi seven yok biliyorsunuz artık özellikle bizim kuşakta sevgilinin anlamı kalmadı. Üniversitede sevgili yapmak, ortam bulup takılmak gecelere kadar takılmak mı o üniversite ortamını yaşamak yoksa tamamen sevgili yapmayıp kariyere yani üniversite odaklanmak mı? Bana demeyin ikisini aynı anda yap yapamam maalesef denedim olmuyor. O yüzden o seceğini söylemeyin hiç yaşı büyük abilerimden tavsiye istiyorum.

Kariyerine odaklandıktan sonra karşına çıkan kızlar daha iyi olmaz mı?

Kariyer yaptıktan sonra herkes senin peşinden koşuyor zaten. O zaman istesen de istemesen de geceler sana geliyor...

Bu zamana kadar böyle yaşayıp hala bunu soruyorsan Avrupa'da yüksek lisans, Erasmus ve birkaç yılda bir dil falan mümkün görünmüyor. Ortam ve geçici kız arkadaşları sana ne kazandırır? Geleceğin için yatırım yap, kendini geliştir, okulunu ve geleceğini düşün.

Bu zamana kadar böyle yaşayıp hala bunu soruyorsan Avrupa'da yüksek lisans, Erasmus ve birkaç yılda bir dil falan mümkün görünmüyor. Ortam ve geçici kız arkadaşları sana ne kazandırır? Geleceğin için yatırım yap, kendini geliştir, okulunu ve geleceğini düşün.

Teşekkürler dostum yazılım müh kazandık bari hakkını verelim tavsiyelerini dikkate alacağım hayırlı günler

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı