Üniversitede sınıftaki kızdan hoşlanmak

Semih Freppie

Centipat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, öncelikle yüz yüze konuşmuşluğumuz neredeyse hiç olmadı bu sene. 1. sınıfız, aynı sınıftayız şans eseri hocanın verdiği sunum görevi ödevinde de ikimiz denk düştük ve dün bu sunumu beraber hazırlarken onu güldürdüm birkaç kez. 3 saat civarı bekledim slayt ödevi icin onu bugün sunum yaparken slayttaki konu ve bölümler nedense anlamadan karışmış ders çıkışı kusura bakma falan dedim ona kahve içme teklifi ettim falan filan. Sizce nasıl gönlünü alabilirim? Sevgilisi olup olmadıgını bilmiyorum ama onu güldürdüm dün slayt ödevini yaparken aşağıya da mesaj SS'i bıraktım ne yapmalıyım?

Ekran görüntüsü 2024-05-06 191029.png

Ders çıkışı kahve teklifimi reddetti gerek yok ne kusuru falan dedi geçti ve sonrasında içeceği ile story atmış moralim bozuldu buna da dostlar.

Herkes şanslı değil maalesef bu adam 1.90 boyunda sarı saçlı mavi gözlü olsaydı böyle olmayacaktı
Hocam yerinde saymak yerine kendini geliştir. Kısa boyun işlevi ne gibi şeylerde yarar diye sor. fitness, dövüş sporları mma vb. kadınlar gelir geçer. O dediğin özelliklerde olup hayatına, gelişimine odaklanan yalnız arkadaşlarım var. Tip tabiki önemli ama ondan önemli şeyler var kadınlar için değil , kendin için yaşa.

Hocam yerinde saymak yerine kendini geliştir. Kısa boyun işlevi ne gibi şeylerde yarar diye sor. fitness, dövüş sporları mma vb. kadınlar gelir geçer. O dediğin özelliklerde olup hayatına, gelişimine odaklanan yalnız arkadaşlarım var. Tip tabiki önemli ama ondan önemli şeyler var kadınlar için değil , kendin için yaşa.
İnsan doğası gereği sevmek sevilmek ister dış görünüşü iyi olan birine kimse spor yap vs demiyor ama benim gibilere deniyor

İnsan doğası gereği sevmek sevilmek ister dış görünüşü iyi olan birine kimse spor yap vs demiyor ama benim gibilere deniyor
Daha bugün yakışıklı arkadaşıma dedim fitness'a başla diye. Herif hayata 3/10 olarak geliyor tip sayesinde sen 1/10, peki kendini geliştirirsen o adamları geçersin, o herifte eğer tipine güvenipte kendini geliştirmezse gelecekte 1/10 olan o olacak 7/10 olan sen. Gençliği onlar ortamlarda yaşasın geleceği sen. Karar senin, şikayet etmeye devam da edebilirsin, yarından itibaren hayatınıda değiştirebilirsin.

@pesimistingözyaşları hocam zaten tip işin belki yüzde 20'si. Benimde mesela anlattığı özelliklerde olup da sevgili yapamayan çok tanıdığım oldu bu şekilde flört edersen anca süper model falan olacaksın ki kız sana baksın. O da toplasan 100-200 kişidir yani dünyada. Duygusal guc özgüven iyi flört etme kesinlikle daha önemli erkekler daha görsel düşünüyor ona rağmen kızlar bile özgüvensiz olursa ciddi sorunlar yaşıyor.

Bir de yakışıklı spora gitmeyen çoğu adamdan çekici oluyosun o da var.

@pesimistingözyaşları hocam zaten tip işin belki yüzde 20'si. Benimde mesela anlattığı özelliklerde olup da sevgili yapamayan çok tanıdığım oldu bu şekilde flört edersen anca süper model falan olacaksın ki kız sana baksın. O da toplasan 100-200 kişidir yani dünyada. Duygusal guc özgüven iyi flört etme kesinlikle daha önemli erkekler daha görsel düşünüyor ona rağmen kızlar bile özgüvensiz olursa ciddi sorunlar yaşıyor.

Bir de yakışıklı spora gitmeyen çoğu adamdan çekici oluyosun o da var.
O zaman niye benim çevremde tanıdığım dış görünüşü iyi olan insanlar daha kolay sevgili edinebiliyor mesela lise ve üniversite dönemlerimde popüler ve sosyal kişiler hep ortalama üstü görünümdeydi buda onlara özgüven ve duygusal güç olarak dönüyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı