Üniversitede sosyalleşmek

Aslında bir etkinliğe çağırma fikri bana mantıklı geliyor çünkü o etkinlikte hem siz sosyalleşiyorsunuz hem de o çağırdığınız kişi.

İnternet kafe?

Haklısınız hocam fakat rastgele kampüsü gezip insanlara internet kafe'ye gelir misin demek biraz garip geliyor onu yapabilecek rahatlığım olsa zaten insanların yanına rastgele oturup muhabbetlerine katılırdım :D

Mesela merhaba ben buralarda yeniyim gibisinden olabilir muhabbet açarsınız ve kimseninde hayır diyeceğini düşünmüyorum

hangi üniversiteye gidiyorsun reis
Lise üniye hazırlanmayı düşünüyorum aslında bu her sınıfta olan ticaret kafasında olan çocuk benim o yüzdende üniye gitme konusunda ikileme düşüyorum

@RamazanQs @hyperFREAK47 en basitinden siz şu an bence ikinizi buldunuz. Sanal da olsa birbirinize şans verip bir arkadaşlık dahi kurabilirsiniz.

Aslında benim bahsettiğim arkadaş edinemiyorum değil ortamlara giremiyorum birçok samimi veya uzak arkadaşım var fakat hiçbir ortamım yok.

Hocam daha yeni açılmadı mı üniversiteler bence zamanla bir grubun içine gireceksiniz, sadece insanlarla konuşurken "ne diyeceğim, ne söyleyeceğim, şimdi bu benden sıkılıyordur konuşmasam daha iyi olur vb" şeyleri düşünmeyin. Bence hızlı gelişen şeyler hızlı düşüş yaşar o yüzden bir grubun içine yavaş yavaş dahil olmanız daha iyi olacaktır. Üni 1.sınıf olduğunuzu düşünerek bunları yazıyorum. Bir grubun içine illa girersiniz hocam ya, bunu takıntı haline getirmeyin yeter.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı