Üniversiteler açılmalı mı?

Üniversiteler 2. Dönem.

• Oy verenlerin toplamı
    49

Rustyn

Kilopat
Sadece merakımdan böyle bir şey yapmak istedim. Birazcık da sıkıldım açıkçası :D. Bu yapacağımız anket hiçbir şeyi belirlemeyecek o yüzden yorum yapacak olanlar birbirini kırmadan yorum yapsınlar. Katılan herkese teşekkür ederim.

Kırıkkale'de tek bir üniversite var. Kırıkkale Üniversitesinde tam 30 bin öğrenci var. Kırıkkalenin nüfusunun %10'u. Şöyle düşündüğünüzde Kırıkkale üniversitesinde 1 kişiden 30 bin kişi hasta olup tüm şehri virüse boğabilir.

O kadar da abartmayın nasıl birbirlerine geçecek diyorsanız, Kırıkkale Yahşihan'da Yenişehir mahallesinde yaşıyor %90'ı ve ortak evlerde kalıyorlar. Çoğu kişi birbirleri ile bağlantılı olduğu için çok rahat tüm Kırıkkale hasta olabilir.

Bence önlemler alınarak açılmalı. Üniversite birinci sınıf olan arkadaşlarım ne okuduklarını bile bilmiyorlar. Zaten her yer açık. Klavye ihtiyacım olduğu için AVM'ye gitmek zorunda kaldım ve AVM tamamen dolu. Otobüsler, metrolar vb. dolu. Üniversitelerin kapalı olmasının pek bir mantığı yok bence.

Bence önlemler alınarak açılmalı. Üniversite birinci sınıf olan arkadaşlarım ne okuduklarını bile bilmiyorlar. Zaten her yer açık. Klavye ihtiyacım olduğu için AVM'ye gitmek zorunda kaldım ve AVM tamamen dolu. Otobüsler, metrolar vb. dolu. Üniversitelerin kapalı olmasının pek bir mantığı yok bence.
Yanlışı yanlışla kapatamazsın.
Ortam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı