Üniversiteler açılmalı mı?

Üniversiteler 2. Dönem.

• Oy verenlerin toplamı
    49
Tabii ki açılmamalı.

Bir de her yeri kapatın, okulları açın diyen garip kesim var.

Okul açılınca öğrenciler her yere gidiyor.
Öğrencilerin okula gitmesi demek her okula giden öğrencinin evine virüs götürme ihtimali demek.

Ki üniversitelerde minimum 5 milyon kişi olduğunu düşünürsek (Değere takılmayın sallamasyon verdim.) hastalıkla mücadele edilmez.

Ve yurtta kalan yeni bir üniversitelinin tek başına yaşamaya bu kritik dönemde ve temizlik kurallarına dikkat edebileceğini sanmıyorum.

Önlemlere uyulacağını düşünüyor musunuz cidden? Açılmasını isteyen tiplerin belli başlı ortak özellikleri var 🙂.
Ben bir "bad boy"um, ailemden nefret ediyorum, çok daraltıyorlar, her şeyimi kısıtlıyorlar, farklı şehirlere gidip kafamı dağıtmam lazım ortamlara akmam lazım yeeey.

%80'i böyle tipler.

Salgın mutasyonu geçirmişken açılmaması daha iyi.
Birçok insan eğitim sorun oluyor gibisinden düşünüyor fakat şunu söyleyebilirim ki Türkiye'nin eğitimi normalde de iyi değil ki.

50 yaş üstünü tamamen aşıladıktan sonra bence okulları açacaklar. Bu fikirde olmamın sebebi genellikle çocukların ve gençlerin taşıyıcı olması ve ayakta atlatması.

Bence önlemler alınarak açılmalı. Üniversite birinci sınıf olan arkadaşlarım ne okuduklarını bile bilmiyorlar. Zaten her yer açık. Klavye ihtiyacım olduğu için AVM'ye gitmek zorunda kaldım ve AVM tamamen dolu. Otobüsler, metrolar vb. dolu. Üniversitelerin kapalı olmasının pek bir mantığı yok bence.
Her yerin dolu olması doğru değil işte. Bu mantık yanlış. Üniversite demek her saniye hareketlilik demektir. Öğrenciler her an kalabalığın içinde yer alıyorlar. Özellikle KYK yurtları, çok vahim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı