hAllederiz
Kilopat
Yani okuyor olarak gözüküyor olsaydınız tecil yapılırdı ama hazırlanıyorum dediniz. En yakın askeri şubeye bi sorun isterseniz.Nasıl yaptırabilirim?
Yani okuyor olarak gözüküyor olsaydınız tecil yapılırdı ama hazırlanıyorum dediniz. En yakın askeri şubeye bi sorun isterseniz.Nasıl yaptırabilirim?
Ekstra olarak üniversiteden kaydını sildirenlere(ben lisansken sildirdim, meslek yüksekokulunu bilmiyorum) devlet 2 yıl tecil hakkı veriyor.E-devletten yaptırıyorsun yukarıda adresi bıraktım. "Lise veya dengi okullarda 22 yaşını tamamladıkları yılın sonuna kadar, b. Fakülte ve yüksekokullar ile meslek yüksekokullarında ise 28 yaşını tamamladıkları yılın sonuna kadar, mezun oluncaya veya ilişikleri kesilinceye kadar yoklamaları yapılmadan ertelenir."
Şuan herhangi bir yerde okumuyorum ama.E-devletten yaptırıyorsun yukarıda adresi bıraktım. "Lise veya dengi okullarda 22 yaşını tamamladıkları yılın sonuna kadar, b. Fakülte ve yüksekokullar ile meslek yüksekokullarında ise 28 yaşını tamamladıkları yılın sonuna kadar, mezun oluncaya veya ilişikleri kesilinceye kadar yoklamaları yapılmadan ertelenir."
Ekstra olarak üniversiteden kaydını sildirenlere(ben lisansken sildirdim, meslek yüksekokulunu bilmiyorum) devlet 2 yıl tecil hakkı veriyor.
20.Kaç yaşındasın şu an.
Askerlik Durum Belgesi Sorgulama Buradan durumunu öğrenebilirsin.Şuan herhangi bir yerde okumuyorum ama.
20.
1. sayfadaki attığım linkten tecil yapmayı dene. Tecil olmazsa askerlik şubesine gidip orada halledersin.Askerlik Durum Belgesi Sorgulama Buradan durumunu öğrenebilirsin.
"e-Devlet'ten yıl sonuna kadar askerliğimi tecil ettirmem gereken bir mesaj aldım. e-Devlet'ten yapmaya çalıştım fakat "MSB kayıtlarına göre öğrenim bilginiz bulunmamaktadır. Öğrenim belgeniz ile birlikte en yakın Askerlik Şubesine müracaat etmeniz gerekmektedir." birisi böyle bir şey yaşamış mesela. Aynısı olursa sen de en yakın askerlik şubesine lise diplomanla birlikte müracaat edeceksin.Askerlik Durum Belgesi Sorgulama Buradan durumunu öğrenebilirsin.
1. sayfadaki attığım linkten tecil yapmayı dene. Tecil olmazsa askerlik şubesine gidip orada halledersin.
Erteleme alırsın. E-devlet üzerinden erteleme başvurusu yaptın mı? Oradan da oluyor.Arkadaşlar, ben meslek lisesi mezunuyum askerlik erteleme yerinde ilave 3 yıl erteleme yazıyor şimdi ben diploma ile askeri şubeye gitsem erteleme alır mıyım?
@Escaloff Diploma ile gitsem erteleme alirmiyim?
Askeri şubeye öğrenim bilgileri ile başvuru yap diyor.Erteleme alırsın. E-devlet üzerinden erteleme başvurusu yaptın mı? Oradan da oluyor.
Arkadaşım yapabildi ama bende de aynısını diyor. Şubeye gidicez artık.Askeri şubeye öğrenim bilgileri ile başvuru yap diyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.