Üniversiteyi hangi şehirde okumalıyım?

Siz ne okuyorsunuz? Benim istediğim bölüm yok ama iktisat görebildim sadece nasıl bir bölüm okunur mu? Bilginiz var mı?

Soğuğu çok yoruyor diyorlar.

İktisat okuyorum bende puanı düşük olduğu için ilk başlarda tırsmıştım fakat İİBF'si çok güzel yeni en yeni yapılan binaya sahip olanakları da bana göre güzel.

Ben Kahramanmaraş'lıyım. Üniversite hakkında bilgim yok ama şehir hakkında bilgi vereyim: Şehirde yaşam deprem sonrası özellikle yıkılan yerlerde sizin anlayacağınız şekilde Ebrar Sitesi bölgesi diyeyim kötü durumda. Şehrin üst taraflarındaysa -K.maraş dağın yamacına kurulmuş bir şehir- yaşam hala canlı. Kafeler ve eğlence yerleri mevcut. Şehrin tek bir alışveriş merkezi var büyük eksilik bu arada. İnsanları biraz yobaz. Bir tık fazla mülteci nüfusu var. İlçeleri arasında mesafe olduğu için genelde merkezde işi olan merkezde yaşıyor, ilçede iş kuran ilçede yaşıyor.
Kampüs merkeze uzak değil. Havası kışın soğuktur abartı olmayacak şekilde, yazın da kuraktır. Akşamları çok rüzgar alır serindir. Pahalı bir şehir değil. Yemekleri tipik Akdeniz mutfağı, üzmez. Karar sizin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı