Cuma günü durumu öğrenmek için mail attım tekrar. 15 dakika sonra cevap geldi bakalım diye. Sonra sistemde gözükmüyor dendi işte. Sonra bana bir numara ve dahili numara verdiler. İki isim verdiler bu arkadaşlara söyler misiniz size kayıt açacaklar diye... Fakat geç geldiği için mesai 6.30'da bitti ben de arayamadım. Pazartesi arayacağım artık. Ama servis kaydınıda müşteriye açtırmaları çok ilginç. İnsan bir ürün gelince sorar amirine filan ne bileyim. Adamlar almış bnim kartı öyle durmuş. İlginç doğrusu... Konuştuğum kişinin ürün müdürü olduğunu da belirteyim kendisi ilgii epey... Ksrt konusunda arkadaşlarıma kstılıyorum. Üç beş kuruş daha ver MSI al, ASUS al...
Tamam arkadaşlar yetkiliyle konuştum olay çözüldü. Kargo ve ben hatalıyız. Şimdi 1 haftadır ürün onlardaymış, dediler ki işleme sokamadık çünkü, size bilgileriniz için cep telefonunuzdan ulaşmaya çalıştık ulaşamadık. Ulaşmak istemelerinin sebebide Aras kargo'nun benim adresimi yazmamış olmaları. Yani kartı geri nereye gönderecekleri bilemedikleri için doğal olarak işleme almamışlar. Halloldu işleme aldılar çok yardımcılar allahtan. ^^ O kadar kötülemeyin arkadaşlar çok nadir bir sorun HD 7870'in eski modelinden uzak durun sadece. Yeşil çizgili bir modeli var gönül rahatlığıyla alabilirsiniz...
Sapphire'de olan hatayı AMD HD 7800 serisine neden atıyorsun ki ? Kartı bozan Sapphire firması diğer HD 7800 serisinde hiç bir şey yok tık bile demiyorlar. Suç Sapphire'in. Kartları geri topladı zaten. Sapphire Radeon 7870 Ekran Kartlarına Dikkat!