Üretim Hatalı SAPPHIRE HD 7870 kartım ve DataGate'e başvurum

Adam heralde bir daha ki ay salı demiş ben duymamışım... Bu nedir arkadaş, serviste ne olup bittiğine dair bilgi diye bir şey yok. Arıyorsunuz, seri no istiyorlar veriyoruz papağan gibi tek söyledikleri şey serviste işlmleri devam ediyor, zaten 20 iş günü ... Cümleyide tamamlamıyor müptezel zepevenkler... Normalde 20 iş günü "içinde" demesi lazım ama lafı beklemeniz normale getirmeye çalışıyor. Ben hep sakin güzel konuştum arkadaşlar ama bu kadarıda fazla... Haftaya okulumun 1 hafta tatili var bu hafta gelmesse çıldırırım cidden. Bu kadar bekledik hele bir şey yapmasınlar aorunsuz deyip göndersinler( ki eminim %90 böyle olacak) isyan ederim. Zaten bugün öğrendim bunlarda MSI serviside olan Service Point'e yollamış yani servis noktasından kasıtları o baktımda Sapphire Technology'nin RMA test işlemlerini biz gerçekleştiriyoruz yazıyor sitelerinde yarın onları arayacağım bu eşşeklerde bilgi filan yok bakalım onlar ne diyecek...

Son düzenleyen: Moderatör:
3 hafta oldu ama şimdi önce Service Point'i aradım ürünün işlemleri tamamlanmış ve datagate'e gönderilmiş dediler. Sonra DataGate'i aradım ve ürünün testlerden OK aldığını ve bugün kargolanağını söylediler. Başka bilgi veremediklerini, servisteki detaylı işlemlerin kutudaki belgede yazacağını aöylediler. Sanırım hiç bir şey çıkmadı. :D Demek ki onlarda Unigine Heaven Benchmark çalıştırmaktan öteye gidememişler... Türkiye'ye bayılıyorum!!!

- - - Güncellendi - - -

Kart elime ulaştı arkadaşlar sonuç ise hüsran... Hiç bir şey yokmuş. Test kağıdında ise benchmark'tan geçti sorun bulanamadı... Bende çalıştırırdım Unigine HEaven ya.

Ayni sorun benim basima geldi ben bizzat datagate'e gittim elimde hatali urunler icin yaptiklari aciklamayla birlikte neyse onu kartin kutusunun ustune yapistirdilar ama bi umudin diye var mi diye sorarsan yok cunku kart benchmark testleinde canavar hicbir hata vermiyor ama oyunlarda nerdeyse 1 saatten fazla oynayabildigim oyun yok... Bnde sonucu buraya yazicam umarim benimki olumlu sonuclanir sende bu yolu izleyebilirsin...

Kaç aydır Söylüyorum OC ekli ve ekli ürünler almayın diye bazıları ne farkı var diye soruyor :) Fabrika çıkışlı oc sonuçta diyor fabrikada çıksa ne olacak OC yapmış oluyor sonuçta.
Bütün 7800 serisinde yok Eksiz serileri alın sorun çıkmaz. Şuan elinizde ki kartlardaki problem Driverden kaynaklı eski driverleri deneyin sorun azalacaktır.

Benim ki O.C. Versiyonu degil yalniz bu bir ikide adamlar Important Information Regarding 7870 and "Black Screen" issues linkte de gorebilcegin gibi hatayi kabul etmiş sorun Turkiye temsilcisinin bundan haberinin bile olmamasi mail atiyorum ana teknik destege ulkenizde degistirin olmuyorsa bize gonderin biz degostircez diyor soru su ana merkez kabullenmisken bizim Turklere ne oluyorda bu urunu savunuyor hala bozuk iste yani bozuk bu spu da saglam kart anca soyle oluyor 1000 mhz saat hizini 900e cekersen olmuyormus eee bnm ki oc degil yinede olmuyor neyse ceken bilir sonucu paylascam burda

Sapphire'nin 7000 serisinde bir problem olduğu bilindiği halde alıyorsunuz kartı :D Almamanız gerekirdi. Çünkü alırken bu problemi yaşayanların olduğunu ve sorunlar çıkarttığını biliyordunuz :D
3 kuruş fazla verip Asus'un kartlarını tercih etmek daha mantıklı.

Tabi bu Sapphire'nin sadece yeni nesil kartlarında geçerli, yoksa 6000 serisi kartları taş gibi.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı