Üretim Hatalı SAPPHIRE HD 7870 kartım ve DataGate'e başvurum

Okumayı bilseydiniz, Sadece Sapphire için demediğimi anlardınız. Anlama kıtlığı olan Bu sözü söyleyendir.
Ya sen neyin kafasındasın hala ? Anlama kıtlığı falan yok bizde, sende var bence :D

Hatalı kardeşim işte, hatalı. Bir sürü kişi de sorun yaşıyor. 1 olur 2 olur 3 olur ama bu kadar olmaz. Hatalı seri işte.

Sadece Sapphire'de değil ama %80-90'ını Sapphire oluşturuyor. Neden ASUS 7870 kartım sorunlu biye bir konu açılmıyor da Sapphire 7870 sorun diye konular açılıyor bir sürü ?
Hala inat ediyorsun, sorunlu işte sorunlu. Büyük bir kısmını Sapphire'nin kartları oluşturuyor.
Adamlar sorunlu olduğunu da kabul etmiş, her şey ortada.

İlla benim dediğim doğru demeye getiriyorsun meseleyi. Kabul et işte.

Bilgisayar kurdu üslübuna biraz dikkat etmen iyi olur. Kendi ağzınla söylüyorsun Çoğunluğu Sapphire oluşturuyor, Bende Bunu diyorum Benim sorduğum soruyu bana soruyorsun şuan. Onun için yazıları iyi okuyun anlayıp sonra cevap verin, dediğimi tekrarlıyorsun şuan. Neden Asus veya Diğer firmalar değil Sapphire Diyen sizlersiniz açıklamada da Var neden Powercolor Serisinde bişey yok yada toplamıyor yada bir hata görmedim!. Ben bütün firmaların 7800 serisinde bişey yok diyorum, sadece Sapphirenin demek ki üretim hatası olduğunu da kendiniz söylüyorsunuz.

Sadece Sapphire serisinde demediğini yukarıda yazmışsın. Tüm seriye diyorsun hatalı diye. Şimdi de kalkmış sadece Sapphire diyorsun, bir dediğin bir dediğini tutmuyor. Kıvırmayalım.
Saman altından kıt mıt laflar sokarsan öyle olur. Kime ne diyeceksen açıkça konuş.
Ben en baştan beğri Sapphire sorunlu diyorum, diğer serilerde de elbette bir takım sorunlar olacak ama bu sorunlar çok büyük oranda Sapphire kartlarda oluyor. Daha ne uzatıyorsun.

Sadece Sapphire serisinde demediğini yukarıda yazmışsın. Tüm seriye diyorsun hatalı diye. Şimdi de kalkmış sadece Sapphire diyorsun, bir dediğin bir dediğini tutmuyor. Kıvırmayalım.
Saman altından kıt mıt laflar sokarsan öyle olur. Kime ne diyeceksen açıkça konuş.
Ben en baştan beğri Sapphire sorunlu diyorum, diğer serilerde de elbette bir takım sorunlar olacak ama bu sorunlar çok büyük oranda Sapphire kartlarda oluyor. Daha ne uzatıyorsun.
:D Yahu kardeşim iyi okur musun yazılarımı :) Sapphire harici ağzımdan hatalıdır diye bir laf çıktımı kontrol et, lafları kıvıran ben değilim Okumadığın için sana öyle geliyor, ayrıca Kimseye bişey diyeceğim yok açık olarak herkese söylüyorum.

Modumun cevabında ise "Yurtdışından çağrıldı" bende Bütün firmaların 7800 Serisi Mi? diye sordum çünkü hepsi olmadığını biliyorum en başda da bildirmişdim. Siz Bunu Bütün serilerde hata var olarak algılıyorsunuz herhalde, soru işaretinin anlamını öğrenirseniz iyi olur.
Kısaca Ben Bütün firmaların 7800 Serisinde Arıza yok bazı firmalar hatalı üretim yapabilir yada ürüne fazla destek verip abartır OC yapıp bioslarını değitirip sürer bunlarda arıza çıkar bende en başda OC ekli şeyleri almayın diye dediğimi de belirttim.
Siyah yazılanları bu sefer belirttim Bundan Sonra da Hepsine dedin dersen daha ne diyeyim :D İlle de belirtmek gerekiyor yazıları renkli yazacağız heralde okuyanların anlamaları için.

Arkadaşlar uzatmaya gerek yok. MSI, ASUS, PowerColer gibi markalarda sorun yok. Hata HD 7800 serisinde değil, hata Sapphire firmasının kartlarında. Kartlara ne yaptılarsa hepsi defolu çıktı. Tabi hepsini geri topladı ve yeni modellerini piyasaya sundu.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı