Blackss
Megapat
- Makaleler
- 2
Merhabalar. Geçen gün bu üründen almıştım. PS4 kumandası. PS4 uygulamalarında çalıştırmak üzere aldım ama denemelerim sonucu PS4'te ki istediğim uygulamalarda çalışmadığını fark ettim. Ürünü eskisi gibi güzelce paketleyip iade yaptım. Kumanda üzerinde ki jelatini çıkarmıştım sadece. Onun haricinde cihazı aynen aldığım gibi geri teslim ettim. İade talebim reddedilmiş. Gerekçe olarak da böyle yazmışlar;
"Red sebebi: Ürün zarar görmüş. ürün tarafımızca test edildi ve çalışmaktadır. Ürün kutusu deforme olmuş, ürün kumanda üzerindeki jelatin sökülmüş, bu şekilde tekrar satışı mümkün değil."
Zaten iade talebi açar açmaz burada ki çalışan beni arayıp niye iade ediyorsunuz bir sıkıntı mı var, kargo git-gel 20 liraya patlıyor bize falan demişti. Benden üründen memnun kalmadığımı, istediğim yerlerde çalıştıramadığımı söylemiştim. İyi günler deyip kapamıştı.
Ne dersiniz tüketici heyetine başvurmak gerekir mi?
Ürün resmi ektedir.
"Red sebebi: Ürün zarar görmüş. ürün tarafımızca test edildi ve çalışmaktadır. Ürün kutusu deforme olmuş, ürün kumanda üzerindeki jelatin sökülmüş, bu şekilde tekrar satışı mümkün değil."
Zaten iade talebi açar açmaz burada ki çalışan beni arayıp niye iade ediyorsunuz bir sıkıntı mı var, kargo git-gel 20 liraya patlıyor bize falan demişti. Benden üründen memnun kalmadığımı, istediğim yerlerde çalıştıramadığımı söylemiştim. İyi günler deyip kapamıştı.
Ne dersiniz tüketici heyetine başvurmak gerekir mi?
Ürün resmi ektedir.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: