Üst model telefon mu yoksa 2. el bilgisayar mı?

Sizce hangisi

• Oy verenlerin toplamı
    30

hayaldeolan

Kilopat
Makaleler
1
Elimde Spot Samsung Galaxy J7 Pro 32 GB Dual Sim özellikli telefon var ve 1 yıldır bende. Sıfır aldım fakat çok işime yaramıyor. Keşke biraz daha bekleseydim daha iyisini alırdım diyorum.

Önümde iki seçenek var;
  1. Telefonu satıp üstüne para ekleyip biraz daha üst model başka telefon almak.
  2. 2. el laptop almak.
Aslında bilgisayar alacak kadar para ne biriktirebilir ne de bir bilgisayar alabilirim. Sebebi olduğum yerde iş sıkıntısı var ve il dışına çıkıp çalışmam lazım haber bekliyorum. Fakat 1700-1800 TL para biriktirebilirim tabii ki elimdeki telefonu satmak şartıyla. Bu fiyata 2. el laptoptan hiç bir şey bekleme diyebilirsiniz aslında çok haklısınız. Fakat düşüncelerinizi ögrenmek istiyorum. Çünkü ben ayda yılda bir bir şey alabiliyorum.

@Pitbull abi ciddi olarak beni düşündüğün için diyorsun. Eyvallah ama orjinal spot bir telefon kullanıyorum ve kullandığım bir çok uygulamada sorun yaşıyorum.

@5062 işe yaramıyor derken? Akıllı telefonlar için mi yok bütün telefonlar için mi?

@Aaaapşu Sizdeki orjinal mi? Eğer orjinal ise kendiniz satın aldıysanız (6-7 ay önce) 1.500 TL o telefona vermektense Xiaomi Mi 8 Lite alırdım. Benim görüşüm bu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00