Üst seviye Custom Sıvı Soğutmalı Sistem için Kasa önerisi

Bence iptal ettirmelisin. O fiyata kendin yaptırsan daha az tutar.
Kasa zaten yola çıktı. Ben o sonradan aldığım 3 ufak parça için extra 35-45 $ kargo ücreti istemelerine bozuldum. Gerçi gerek de kalmadı o son parçaları iptal etmeye, girdik bi kere, başa götürmek gerek yani :)

@xdeliruzgar, sanırım öyle... Bu kasayı biraz daha araştırdım, bir kaç da çizim yaptım, gerçekten ortaya çok hoş bir görüntü çıkıyor.
Bakalım, umarım çıkarız işin içinden. (Kasanın hakkını veririz umarım)

@er36po Çizimleri görme şansım var mı?
Maalesef (n) Elimdeki telefona bile sahiplenen oldu. Bir keresinde de evimde kullandığım TV'mi satılığa çıkarmışlardı :D
Gerçi kasaya yapılacak Custom yaklaşıl olarak beli zaten. Yine de şimdilik çizimlerin (Tasarımın) bende saklı kalsın istiyorum.
Kasa haftaya elimde olacak gibi görünüyor. Yaklaşık bir iki hafta sonra da yayınlarım :)

Kasa zaten yola çıktı. Ben o sonradan aldığım 3 ufak parça için extra 35-45 $ kargo ücreti istemelerine bozuldum. Gerçi gerek de kalmadı o son parçaları iptal etmeye, girdik bi kere, başa götürmek gerek yani :)

@xdeliruzgar, sanırım öyle... Bu kasayı biraz daha araştırdım, bir kaç da çizim yaptım, gerçekten ortaya çok hoş bir görüntü çıkıyor.
Bakalım, umarım çıkarız işin içinden. (Kasanın hakkını veririz umarım)
Kucuk bir oneride bulunmak istiyorum;
Kasa icin calismaya basladiginizda, yeni bir konu acin, konu altinda paylastiginiz gorsellere bizde yorum yapalim. Hatta kendimizden fotograflarda paylasalim. Boylece dusundugunuz bir modelin gercekte nasil durduguna dair sizin fikrinizde olur.

@xdeliruzgar, evet çok mantıklı (y) Bu visileyle bu kasa için olabikecek en iyi dizaynı yakalarız diye düşünüyorum :)

Şu kasa da gelse artık. Valla beklemekten gına geldi, neredeyse 2 ay olacak. Şimdi bir de gömrük memurlar bir kaç gün oyalayacak, bakalım.
Sanırım bugün-yarın Türkiye'ye giriş yapacak :rolleyes:

Kasamız geldi. Ancak, bir kaç eksik ve yanlış almış olduğum parça ile birlikte geldi (n)
(Ben, Reset ve Aç-Kapa butonlarının standart olduğunu ve zaten üzerinde geleceğini düşünerek o kısmı atlamıştım. Tabi, Reset ve Aç-Kapa düğmelerini daha sonra ''Modifiye Malzemecisi''nden satın aldım. Bana kalırsa orjinalinden daha şık duruyorlar.
Ve bir de USB 3.0 aparatı almış ancak SMA8 için olmayanından seçmişim (n))

Şu adamların paketlemelerine de ayrıca hayran olmamak elde değil... Hani, öyle bir güzel sarıyorlar ki içine yumurta koyup uzaya fırlatsalar bir şey olmayacak (y)
SMA8-1.jpg

SMA-2.jpg

SMA8-3.jpg

Devamı yeni konuda olacak :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı