Üst üste yenilgi alınca ne yapıyorsunuz?

Bir süre oyuna ara verip vücudumu dinlendiriyorum. Gaza gelip kendimi toparlayınca devam. CS'de böyle yapıyordum, oynamıyorum artık ama tüm rekabetçi oyunlarda da böyle yaparım.

Günlerce art arda maçlar atınca beyin yoruluyor, üstüne bir de sinir stres... Eşleştirme sistemlerinde de bir bit yeniği yok değil, o yüzden uzak durup dinlenmek en iyisi. :)
Eşleştirme sisteminden ziyade bir de şey var 15 de vursan kaybediyorsun 35 de vursan kaybediyorsun önüne geçemiyorsun iyice tilt ediyor insanı.
 
Mentalini yükseltecek şeylere yönelebilirsin. Ondan sonrada biraz DM ve demo izleyerek kendini geliştirebilirsin takım oyunu olabilir ama tek başınada yapabileceklerin olabilir ya da Discord'lara girip arkadaş ortamı oluşturup kendine iyi bir takım kurmanı öneririm genelde iyi takımlar taktik, retake gibi sunucularda çıkar FACEIT Level'lerine göre arkadaş ekliyip onlarla oynayıp test edebilirsin.
 
Merhaba, bugün FACEIT'de 7 seviye olmama iki maç kalmışken çok güzel bir şekilde lose streak yedim ve üst üste 7 maç kaybedip 5 seviyeye düştüm. Bu tür üst üste yenilgilerden sonra ne yapıyorsunuz merak ediyorum. Sürekli 2 ya da 3 kişi takıma round kazandırarak oyunda tutmaya çalışıyoruz. Tüm gün oynayıp seviye atlayacakken 1,5 level'lik lose alınca insanın sinirleri tepesine çıkıyor oynayamasam tamam diyeceğim... Sorum açık bu tür üst üste yenilgilerden sonra ne yaptığınızı soruyorum yanıtlarınızı bekliyorum.

Ben 3 haftada 30 lose aldım güzide olacakken nova 4'e düştüm artık akıl sağlığım kalmadı.
 
Genellikle üst üste lose alınca ALT + F4 atarım, ertesi gün oyunu oynamaya devam ederim. Üst üste lose alınca sonraki oyunlar da pek verimli geçmiyor zaten. Otomatik tilt olma durumu oluyor öncelikle. O da pek sağlıklı değil maalesef.
 

Geri
Yukarı