Üst vücudum hacimlenirken alt vücudum hacimlensin istemiyorum

batuhan3707

Hectopat
Kemik yapısı olarak bacaklarım biraz kalınken üst vücudumun daha ince bir kemik yapısı var. Aynı zamanda kas olarak da sanırsam geçmişte futbol oynadığım için bacaklarım üst vücuduma göre daha gelişmiş duruyor. Fitness yaparken hormon salınımı için bacak çalışmanın çok önemli olduğunu, bundan dolayı kesinlikle bacak çalışmam gerektiğini söylüyorlar fakat ben bacaklarımın daha fazla hacim kazanmasını istemiyorum; hatta incelse bile daha iyi olur ama üst vücudumun hacimlenmesine yönelik beslenirken bacağımın daha da incelmesinin mümkün olduğunu sanmıyorum. Hocama sorduğumda bacak hareketlerini daha hafif ağırlıkta yapıp 20-25 tekrarda yapmamı söyledi. Böyle yaparken de illaki hacim kazanır diye düşünüyorum. Bacak çalışmayıp onun yerine antrenmandan sonra kardiyo olarak bisiklet gibi bacak çalıştıran kardiyo egzersizlerini yapsam nasıl olur acaba? Bu konuda bilgisi olup yardımcı olabilecek biri var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı