Üye olarak PC´den ilk defa Sosyal'e girişim

Makaleler
4
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi
İşlemci: İ5 11600K
Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super
RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout
SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus
PSU: NZXT C750 Gold Modüler
Arkadaşlar yaklaşık altı aydır üyeyim ilk defa PC'den giriş yaptım. Bana farklı geldi. Nedeni ise pandemi sürecinde şeker ve tansiyon hastası olduğum için bir süredir işimden izinliyim. Okullar erken tatil edildiği çocuklar köye gitmek istediler. Bu sebeple köydeyim. Evime ara sıra gelip gidiyorum. Daha önce fırsat bulamadım. Hep telefon üzerinden buradaydım. Bugün fırsat buldum. İlk defa konu dışı bir konu açmış oldum. Bazı arkadaşlarım bu tip konuları sevmiyor biliyorum. Bu sefer kusuruma bakmasınlar. Sizlerle paylaşmak istedim. Hepiniz benim için değerlisiniz.

Geçmiş Olsun umarım en kısa sürede hastalığınız geçer.

Mesajlarınızı görünce çok beğendim tam bir bilinçli forum kullanıcısı olmuşsunuz.

Bi' dakka? 5000 Mesaj mı? Benden çok daha ustaymışsınız üstelik Mart ayından beri 5000 Mesaj... Hesapladım günde 30 mesajdan fazla mesaj yazmışsınız bu aktifliğinizi ve forumu ne kadar sevdiğinizi anlatıyor. Bütün mesajları telefondan mı yazdınız?

Hepiniz benim için değerlisiniz.

Siz de öylesiniz. Bu forumda 1 üye favorimdi 2 oldu. :)

Evet hocam. Maalesef öyle. Ben çok usta değilim. Bildiklerimin çoğunu burada öğrendim. Esas usta olan arkadaşlarım.

Sormayın. Eve ufak oğlanla geldim. Nispeten iyi olan PC´yi o aldı. Bana da bu Casper kaldı. Buna şükür. SSD olamayan PC'de Windows 10 işkence.

Hocam Allah şifa versin öncelikle. Sizde bizim bir abimizsiniz bir büyüğümüzsünüz teknolojik sorunlarımıza yardımcı oluyorsunuz bildiğiniz alanlarda. Allah sizden razı olsun hocam başımızın üstünden hiç eksik etmesin sizi Allah. Bizim için çok değerlisiniz sizde hocam. İyi forumlar herkese.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı