Üyelere Davranış Biçimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lütfen ne üslubunu sevmediğiniz kişiye bir söz söyleyin, ne de siz de onun gibi olun.
Ve bu arada arkadaşımız bilgisayarlarla daha yeni tanışmış biri olabilir, siz böyle bir diyalog kurmak yerine ona bu konuyu anlatıp öğretseydiniz hem size verilen saygı ve sevgi artacaktı hem de bu tür mesajları görmezdiniz.

Hocam, bu siz misiniz? Karşımda sanki başka birisini görüyorum.
Ne kadardır tanıyorsunuz beni de bu söz kurulabiliyor? Demek ki doğru tanımamışsınız, daha yenisiniz demektir.

Not: Konu taşınmış olduğu için gören de herkese bu şekilde davranıyor zannedecek :D İlk olarak taşınmış olan konuda konuyu açan kişi hariç herkes cevap yazmış muhattabım siz değilsiniz onun ile benim aramda olan şeye siz girerseniz farklı cevaplar alırsınız. Buna alınan varsa alınsın, soru sorma ve bu tür platformalarda olan adaba uygun davranmazsanız alacağınız cevaplar bellidir.
Karşımdaki kişi nasıl davranırsa karşısında kendini görecektir bunu her yerde yazdım. Davranış biçiminiz ve üslubunuz ne ise ayna vazifesi ile sizlere uygulanır.

Bu konuyu fazla uzatmayalım. Ama çoğu üyelere gerçekten (sebebsiz ve gereksiz) sert davrandığını düşünüyorum ve anlaşılan aynı fikirde olan arkadaşlarım var sanırım sizin normal kişiliğiniz de böyle saygı duyuyorum.

Ama çoğu üyelere gerçekten (sebebsiz ve gereksiz) sert davrandığını düşünüyorum ve anlaşılan aynı fikirde olan arkadaşlarım var
Yukarıda yazdığımı okumadınız veya anlamadınız heralde. O dediğiniz kişiler kim ise karşısında kendilerini görüyorlar yada sonrasında neler yapacağını/yaptığını bildiğim şeyler yapıyorlardır bu yüzden kim ise o kişiler bu sebepledir.

Yukarıda yazdığımı okumadınız veya anlamadınız heralde. O dediğiniz kişiler kim ise karşısında kendilerini görüyorlar yada sonrasında neler yapacağını/yaptığını bildiğim şeyler yapıyorlardır bu yüzden kim ise o kişiler bu sebepledir.

Efendim karşına kendileri görüyor olayı dışında dediklerize katılıyorum. Termal macun konusunu biliyorsunuzdur. Arkadaş "termal macun yeniledim ama sonra bilgisayar dondu" diyor ve gayet efendi bir soru soruyor sizin cevabını bana biraz (gereksiz) sert geldi. Sizin yorumunuz: "Doğru düzgün sürmeyi bilmiyorsunuz da o yüzden." Aynen budur. Onun yerine daha tatlı dille konuşup: "Daha önce değiştirdin mi deneyimin var mı" deseniz daha nazik olur. Doğru düzgün sürmeyi bilmiyorsun demek biraz sert olmuş o yüzden buralara kadar geldik. :) Bu arada karşına kendilerini görüyorlar duruşunuzu sevdim ve destekliyorum ama az önce söylediğim durum gereksiz çıkış olmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı