Z zettacyx rev2.0 Hectopat Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 606 19 Ekim 2018 #71 DarKSaGaa dedi: @Neşeli Patlıcan ile @Neşeli Enginar akraba mı ? Genişletmek için tıkla... Aralarında sebze bağı var galiba @Recep Baltaş sizce Java mı Kotlin mi? Üye etiketlemeye üşendim başkaları da cevap verebilir Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ekim 2018
DarKSaGaa dedi: @Neşeli Patlıcan ile @Neşeli Enginar akraba mı ? Genişletmek için tıkla... Aralarında sebze bağı var galiba @Recep Baltaş sizce Java mı Kotlin mi? Üye etiketlemeye üşendim başkaları da cevap verebilir
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 19 Ekim 2018 #72 Limonlar canları öyle istediği için sarılar @.I.N.И.A.
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.183 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 19 Ekim 2018 #73 .I.N.И.A. dedi: Neden ev adresini de nickine yazmadin sığmadı mi? Genişletmek için tıkla... O sırada acelem vardı aklıma gelen tek şey eski Gmail hesabımdı ben de yazıverdim. Değiştireceğim ama yakında.
.I.N.И.A. dedi: Neden ev adresini de nickine yazmadin sığmadı mi? Genişletmek için tıkla... O sırada acelem vardı aklıma gelen tek şey eski Gmail hesabımdı ben de yazıverdim. Değiştireceğim ama yakında.
.I.N.И.A. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2016 Mesajlar 2.886 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer 9847 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2018 #74 rtakak dedi: Limonlar canları öyle istediği için sarılar @.I.N.И.A. Genişletmek için tıkla... Avatarını görünce aklıma limon geldi. Sen gitmemiş miydin? Hadi git ders çalış saat kaç oldu bak.
rtakak dedi: Limonlar canları öyle istediği için sarılar @.I.N.И.A. Genişletmek için tıkla... Avatarını görünce aklıma limon geldi. Sen gitmemiş miydin? Hadi git ders çalış saat kaç oldu bak.
Spero' Hectopat Katılım 22 Ocak 2018 Mesajlar 315 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2018 #75 @199688 Hocam, isminizin anlamı ne?
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.997 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ekim 2018 #76 .I.N.И.A. dedi: Avatarını görünce aklıma limon geldi. Sen gitmemiş miydin? Hadi git ders çalış saat kaç oldu bak. Genişletmek için tıkla... Sana inat nickimi anakartanakart yapacağım.
.I.N.И.A. dedi: Avatarını görünce aklıma limon geldi. Sen gitmemiş miydin? Hadi git ders çalış saat kaç oldu bak. Genişletmek için tıkla... Sana inat nickimi anakartanakart yapacağım.
.I.N.И.A. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2016 Mesajlar 2.886 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer 9847 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2018 #77 DarKSaGaa dedi: Yapacağım. Genişletmek için tıkla... Bari ''RAMRAM'' ya da ''SSDSSD'' yap. ''AnakartAnakart'' olmadı gibi.
DarKSaGaa dedi: Yapacağım. Genişletmek için tıkla... Bari ''RAMRAM'' ya da ''SSDSSD'' yap. ''AnakartAnakart'' olmadı gibi.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.997 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ekim 2018 #78 .I.N.И.A. dedi: Bari ''RAMRAM'' ya da ''SSDSSD'' yap. ''AnakartAnakart'' olmadı gibi. Genişletmek için tıkla... CPUCPU.
.I.N.И.A. dedi: Bari ''RAMRAM'' ya da ''SSDSSD'' yap. ''AnakartAnakart'' olmadı gibi. Genişletmek için tıkla... CPUCPU.
Mr.Acar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 4.505 Makaleler 14 Çözümler 171 Yer Türkiye/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1521878528 19 Ekim 2018 #79 .I.N.И.A. dedi: @Mr.Acar Neden Acar? Acer ya da Acun değil? Genişletmek için tıkla... Soyadım Acer ya da Acun olmadığı için aybrktrhn dedi: @Mr.Acar'ın soyismi Acar olduğu için ismi o şekilde. Genişletmek için tıkla...
.I.N.И.A. dedi: @Mr.Acar Neden Acar? Acer ya da Acun değil? Genişletmek için tıkla... Soyadım Acer ya da Acun olmadığı için aybrktrhn dedi: @Mr.Acar'ın soyismi Acar olduğu için ismi o şekilde. Genişletmek için tıkla...
199688 Kilopat Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 8.705 Makaleler 2 Çözümler 29 Yer İzmir 19 Ekim 2018 #80 Spero' dedi: @199688 Hocam, isminizin anlamı ne? Genişletmek için tıkla... Anlamı var mı bilmiyorum oyunlarda bu isimi kullanıyordum forumda da kullanayım dedim yani kendim ürettim rastgele
Spero' dedi: @199688 Hocam, isminizin anlamı ne? Genişletmek için tıkla... Anlamı var mı bilmiyorum oyunlarda bu isimi kullanıyordum forumda da kullanayım dedim yani kendim ürettim rastgele