Geldi herhalde![]()
Siz hala mobilde mi takılıyorsunuz?
Mobilden insanlara sistem topluyordunuz
Geldi herhalde![]()
Eh, mecburen. Maddi imkanlar çok yok, kullandığım telefon bile 5 yaşına girecek.Siz hala mobilde mi takılıyorsunuz?
Mobilden insanlara sistem topluyordunuz![]()
Eh, mecburen. Maddi imkanlar çok yok, kullandığım telefon bile 5 yaşına girecek.
Şimdi de devam ederdim de, kimse topladığım sistemleri takmıyor. Ben de arada girip çıkıyorum, o kadar.
Ben hala topluyorumArtık sistem toplayan pek yok zaten. Bir de eski heves ve keyif veren tarafı da azaldı
Ben de günde 5-10 yorum yapıp çıkıyorum. Eski tadı vermiyor.
Belli bir zaman sonra bunların hepsi değişecek. Yani bir daha böyle hissetmiyor insan galibaBen hala topluyorum![]()
Ben de düşük bütçede sistem toplamayı (elimden geldiği kadarıyla) çok seviyorum.Ben hala topluyorumGerçi yeniyim o kadar eski üye değilim. Yüksek bütçede toplamak eğlenceli oluyor. Düşük bütçede sığdırmak zor olduğu için üşeniyorum.
Şöyle diyeyim 4.000 TL altına Sinerji veya Teknobiyotik'ten hazır sistem öneriyorumBelli bir zaman sonra bunların hepsi değişecek. Yani bir daha böyle hissetmiyor insan galibaSon cümle derin anlamlar içeriyor gibi ahahaha
![]()
Espri yapayim mı?
+ Hemşire hanım kızımın adını Aleyna koyacağım.
- Ama efendim kızınızın genetik olarak yarı tilki olduğu tespit edildi.
+ Ne!? Ne demek yarı tilki? Öyle şey olur mu ya!? Dalga mı geçiyorsunuz!?
- Efendim kabullenmeniz çok zor olsa da, kızınız yarı tilki yarı insan melezidir.
+ Tamam o zaman adını Aleyna Tilki koyalım...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.