Üyelerin birbirlerine sormak istediği sorular

• Konuyu başlatan 199688
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 187
  • Görüntüleme 10.952
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Spotter Neden fanboyluk yaptığını ve insanların düşüncelerine saygı göstermediğini merak ediyorum. Kullandığınız şeyleri veya size sempatik gelen bir şeyleri sürekli tahta oturtmaya gerek yok. Teknoloji böyle yorumlanamaz, değerlendirilemez.

Tebrik ederim o zaman. Nickinizden isminizi bulmak imkansız.

O zaman ben konuyu canlandırmaya devam ediyorum.

@Erdal Bakkal Neden hep trolluyorsun?

@Mr.Acar Neden Acar? Acer ya da Acun değil?

@Dr. Sheldon C. Bademcik ameliyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

@Asım Demir Avatardaki siz misiniz?

@KaraKartalw Beşiktaşlı mısın?

@Pantheon Neden Pantheon? Aatrox ya da Mundo değil? Üst koridor için Pantheon buildi önerir misin?

@Neşeli Enginar Neden Neşeli Enginar? Neden Neşeli Patlıcan değil? (Çaktırmayın hocam :p)

@BilgisayarKurdu Neden Rıza Baba ve Arka Sokaklar? Neden Akasya Durağı değil? Bir de Hüsnü Çobanın çocuklarını kim kaçırdı?

@GCN Ne olacak bu ekmek fiyatı işi?

@rtakak Limonlar neden sarı oluyor?

@Cern99 PC ne zaman alınır?

@DarKSaGaa Sen kimsin?

@BERWAR İki yıldır burdayım. Aktif olduğunuzu görmedim. Bu kadar beğeni ve mesajı ne zaman yaptınız?

Yorumdum. Benden bu kadar. Herkesi eklesem sabaha kadar sürecek. :ROFL:
Hazır dolar düşükken PC tam şu an alınır. İsmimi değiştirmeye üşeniyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz neden ceza yedik cezalar ne bu kadar fazla?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Mr.Acar neden konuyu düzenlerken altına da cevap yazmıyorsunuz?
Konu düzenlemekle mükellef olduğum için. Yine de elimden geldiği kadar cevap vermeye çalışıyorum. Ki çoğu konulara geri dönüş yapmak da gerektiği için çalışma saatlerimin için de fazla cevap veremiyorum maalesef.
Benim ilk zamanlarımda Devil Cry May manyağı biri vardı. Siz o muydunuz? Ben 1K falan ulaştığımda moderatör değildiniz sanki. Belki ben karıştırıyorum. Üstünden 2 yıl geçmiş.
Hayatımda hiç DCM oynamadım uzun bir süre PS3 sahip olmama rağmen. Araya hep bir şeyler girdi. Başarılı bir yapıt olduğu aşikar ancak bu oyun ile alakam fazla yok maalesef. Witcher severim daha çok.

17 Mart'ta moderatör oldum ve sanırım 2, 2.5K mesajım vardı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı