Üzerime "Fanboy" Diye Atılan Suçlama

Ben konuda 1 kere bile CM yazmadım. Durduk yere kendisi CM mi önereceksin yazdı, sonra da alakasız bir şekilde üstüme CM fanısın diye suç attı. Yemin ediyorum kafayı yedirtiyorlar insana. Bunların eline klavye vermeyecekler. Gram suçumun olmadığı konuda alakasız bir konuyla suçlanıyorum.
Tahmin ettiğim kadarıyla önerdiğiniz ürünleri önerenler CM önermiş olabilir ve herkesi aynı sanıyordur. Kısacası başkasına kızıp size patlamaya çalışmış. Hoş değil. Neden o ürünü sevmediğini merak ediyorum açıkçası ya da kendi sevdiği ürünü sevmeyen herkese “fanboy” diyordur.

Bunları görmezden gelmek dışında yapacak bir şey yok, sayıları son zamanlarda artmaya başladı.
Hayatımda en kabullenemediğim ve nefret ettiğim şey suçum olmadığı halde üzerime suç atılmasıdır.
Kaldı ki suç atılacak konu da değil. Ayrıca 9 ay geçmiş üzerinden. Yeni nesilden bazı çocuklar gerçekten problemli olsa gerek.

Konuda hiçbir cümlende CM demedim, geldi durduk yere sen CM fanısın ve bilgisizsin dedi. Allah aşkına ne alaka ya ne alaka? Sinir krizi geçirtiyorlar insana.

Ben konuda ne teknik bir bilgi yazdım ne de ürün önerdim. Durduk yerde kendi kafasından kurgulayıp aptalca cevaplar vermeye başladı. Üstüne de laf soktuğunu zannediyor.

Konuda 1 tane mesajımda CM markası geçse ya da link olsa yine bu kadar şey yapmayacağım da CM'ye dair hiçbir şey yok, bazı insanların akli dengeleri gerçekten yerinde değil.
Sanırım arkadaş o paraya daha iyisi var dediğiniz klavyeyi çok seviyor ve o yüzden diğer marka kullananları sevmiyor. :)

Sanırım arkadaş o paraya daha iyisi var dediğiniz klavyeyi çok seviyor ve o yüzden diğer marka kullananları sevmiyor. :)
Bence saçma sapan donanım kanallarını izleyip parayla övülen klavyeleri çok iyi zannetmiş, o yüzden böyle abuk subuk suçlamalar yapıyor.

Ki şöyle de bir şey var, 9 ay öncesinin fiyatlarıyla şu anın fiyatları bir değil, o zaman ucuzmuş ki daha iyisi alınır demişim. Sanki konuda CM önermişim, konu sahibi de üstüne almayacağım demiş de ben de zorla aldırmaya çalışmışım...

Üstüne de laf sokmuş gibi emojiler kullanmalar, ''Ne oldu sustun'' gibi ifadeler kullanmalar falan...

Yeni nesilden bazıları gerçekten problemli herhalde, hepsi değil, kimse yanlış anlamasın.

Bence saçma sapan donanım kanallarını izleyip parayla övülen klavyeleri çok iyi zannetmiş, o yüzden böyle abuk subuk suçlamalar yapıyor.

Ki şöyle de bir şey var, 9 ay öncesinin fiyatlarıyla şu anın fiyatları bir değil, o zaman ucuzmuş ki daha iyisi alınır demişim. Sanki konuda CM önermişim, konu sahibi de üstüne almayacağım demiş de ben de zorla aldırmaya çalışmışım...

Üstüne de laf sokmuş gibi emojiler kullanmalar, ''Ne oldu sustun'' gibi ifadeler kullanmalar falan...

Yeni nesilden bazıları gerçekten problemli herhalde, hepsi değil, kimse yanlış anlamasın.
"Ne oldu sustun?" gibi konuşanlar için sol alttaki rapor butonumuz var. En hızlı uçak bileti alma yoludur kendisi. Konu sahibine yardım etmek yerine tartışmaktan çok daha iyidir. Dediğim gibi diğer markalara karşı içinde bir nefret var sanırım ve herkes CM kullanıyor sanıyor. :)

Kısaca umursamamak lazım. Hiçbir markanıın fanboyu olsan da olmasan da bir şey geçmiyor eline. Sana RTX 2080 Ti veya RX 5700XT göndermiyorlar. Ne iyisi onu önermek fiyata göre tabii ki makul.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı