Üzerime "Fanboy" Diye Atılan Suçlama

Yanlış yere yazdın galiba.

Son zamanlarda iyice çoluk çocuk kaynamaya başladı burası. Eskilerden herkes kalitenin düştüğünü kabul ediyor. Artık böyle gereksizleri takmayıp imalarla laf sokuyorum, fark edenler olmuştur. Oturduğum yerde sinir olacağıma, bu şahıslar ince laf atmalarımı, imalarımı anlamak için küçük beyinlerini meşgul etsinler.

İstersen Fanboy da olabilirsin Caner kardeşim, bunu olumsuz karşılamak kimsenin haddine değil. Herkes önce kendine baksın. Senin en büyük hatansa gereksiz insanları kafana takıp bu konuda vakit kaybetmek. Sal gitsin.

Forumun kalitesi maalesef düşmeye başladı. 2018-2019 zamanlarını özlemedim değil. Daha eskiden belki daha iyiydi, ancak 2018'de katıldım foruma, o yüzden pek bir şey diyemiyorum.

Konuya gelirsek, bunun gibilerine pek karşılaşmadım ama karşılaşır isem büyük ihtimal göz ardı edip geçerim. Fazla kafaya takmaya gerek yok, bunun gibiler virüs gibi türemeye başladı. Tatil bitince sayıları azalır diye ümit ediyorum bende. Gerçi tatil biterse bende biteceğim

Son düzenleme:
Ben sana şunu söyleyebilirim çok garip insanlar var özellikle burada. Bir şey söyle, bir hata yap sana demediklerini bırakmayıp, cahilliğinden tut, Allah yardımcın olsun gibi sözlere kadar gider. Yapılacak en iyi şey bu kişileri göz ardı etmek.

Direkt kırmızı kartlık bir üslup mu tartışılır ama kafadan 1 günü var. Raporla geç, moderatörler zaten gerekeni yapıyorlar. Kafaya takılacak bir şey yok, geçen haftalarda bana da okuduğunu anlayamayan bir Homo Sapiens cinsi görünümlü Neandertal dadandı. Hem bana biraz eğlence çıktı hem de 3 gün cezayı yedi.

Not: Sopaladığım editlerden dolayı bana da 1 saat verilmeseydi iyiydi ama bunu bilerek sopaladım. Pişman değilim, gene olsa gene yaparım.

@SideWinder dediği gibi en iyisi görmemezlikten gelmek. Konu hortlatılmış sana bildirim gelmişse konuyu ilk kez görenler bile neyin ne olduğunu anlar senin cevap yazmana gerek yoktu. Bırak seni asılsız şekilde itham etsin görmezden gel. Senin onu ne zaman yazdığını, zamanın şartlarını, konuyu ilk kez okuyan mantıklı düşünen herkes o mesajda asılsız itham olduğuna kanaat getirip hak vermez.

Bana da aylar yıllar geçtikten sonra buna benzer cevaplar geliyor ne yapıyorum görmezden geliyorum. İstesem hortlatanı yerin dibine sokarım ama gerek yok. Hem asıl muhattap konu sahibi ortada yok hem bunun kimseye faydası olmayacak.

Sırf bu konuya yazabileyim diye hesap açtım , böyle çok insan var ne yazık ki. İnternet'te gerçek olmayan ya da verilerle oynanmış videoları izliyorlar sonra gelip böyle laf ediyorlar. Bende yeni nesilim, ama böylelerine şaşırmıyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…