Uğraş önerisi ve yazılım

HacıKedi

Hectopat
Katılım
9 Şubat 2021
Mesajlar
251
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle daha öncesinde "boş boş oturuyorsun bari mantıklı bir şeyle uğraş" deyip C#'e başlamıştım. Fakat daha ilk satırda sanırım küçük bir hatanın çözümünü bulamadığım için ertelemiştim.
Daha sonrasında yine bu konuyu ve ne yapabileceğimi düşündüm. Ama çok da bir şey bulamadım.
Sizce devam etmeli miyim?
Başka ne gibi uğraşlar edinilebilir?

Her türlü konuda her türlü fikir verebilirsiniz. Bu sayede diğer üyelere destek olmuş olursunuz.
örneğin bilgisayar, spor vb.
 
Hocam hobi ya da uğraş amacıyla yazılım yapmak sabır istiyor. İleride meslek olarak düşünmüyorsanız hiç ilgilenmeyin. Spor yapabilir ya da bisiklet, paten gibi şeylere bakabilirsiniz. Ben yaklaşık 10 yıldır Aikido yapıyorum, hem spor yapıyorum hem zamanımı öğrenerek ve eğlenerek geçiriyorum.
 
Hocam hobi ya da uğraş amacıyla yazılım yapmak sabır istiyor. İleride meslek olarak düşünmüyorsanız hiç ilgilenmeyin. Spor yapabilir ya da bisiklet, paten gibi şeylere bakabilirsiniz. Ben yaklaşık 10 yıldır aikido yapıyorum, hem spor yapıyorum hem zamanımı öğrenerek ve eğlenerek geçiriyorum.

Aslında bilgisayar mühendisi olmak istiyorum onun içinde az da olsa yazılım bilgisi gerekli. Kickboks (doğru mu yazdım bilmiyorum)
Sporuna kaydolmak istiyorum kendimi savunmayı öğrenmek vs.
 
Aslında bilgisayar mühendisi olmak istiyorum onun içinde az da olsa yazılım bilgisi gerekli. Kickboks sporuna kaydolmak istiyorum kendimi savunmayı öğrenmek vs.

O zaman yazılımı anlamak için birkaç dile daha bakabilirsiniz. Eğer C# ya da başka bir dilde sorun yaşarsanız bazı yazılımcı topluluklarına ya da buraya danışın. Kickboks konusunda pek bilgim yok.
@The Anorak belki yardımcı olabilirsin.
 

Geri
Yukarı