Acatay
Hectopat
Parlaklık azalır gibi, en düşük ayardan bir tık daha düşük gibiydi.Sanmıyorum, parlaklık azalır gibi mi kararıyordu, yoksa başka şekilde mi ?
Parlaklık azalır gibi, en düşük ayardan bir tık daha düşük gibiydi.Sanmıyorum, parlaklık azalır gibi mi kararıyordu, yoksa başka şekilde mi ?
Parlaklık azalır gibi, en düşük ayardan bir tık daha düşük gibiydi.
Ayarlardan parlaklığı açabiliyor muydun peki?
Hatırlamıyorum ama bilgisayar açılırken Windows yazısında vesaire problem yokken bilgisayar açılınca 1-2 saniye sonra bir anda ekran kararıyordu. Ayarlardan değiştirmem etki etmiyordu. Bilgisayarı sıfırlamaya kalktım 1 saatlik beklemenin ardından hata verdi, sıfırlanmadı. Ama sıfırlanma işlemi yapılırken ekran düzeliyordu.
Kaspersky'da tam tarama yaptım ve virüs çıkmadı. Ne yapacağım bu dosyayı, bilgisayarın toplam alanı 60 GB zaten bu dosya da her saniye büyüyor. Siliyorum tekrardan geliyor ve boyutu büyüyor. Bu arada az önce tekrar ekran karardı birkaç dakika sonra düzeldi.Virüsler ekran parlaklıgını kısabılır. Kı ben bunu visual basicle bile yaptim.
Sana bı uygulama atıcagım. kendı uygulamam. silinmeyen dosyaları tek hamlede silebilir. onu dene. moderasyon ızın verirse tabiki.Kaspersky'da tam tarama yaptım ve virüs çıkmadı. Ne yapacağım bu dosyayı, bilgisayarın toplam alanı 60 GB zaten bu dosya da her saniye büyüyor. Siliyorum tekrardan geliyor ve boyutu büyüyor. Bu arada az önce tekrar ekran karardı birkaç dakika sonra düzeldi.
Onun dişinda malware bytesle tarayabılırsın.Kaspersky'da tam tarama yaptım ve virüs çıkmadı. Ne yapacağım bu dosyayı, bilgisayarın toplam alanı 60 GB zaten bu dosya da her saniye büyüyor. Siliyorum tekrardan geliyor ve boyutu büyüyor. Bu arada az önce tekrar ekran karardı birkaç dakika sonra düzeldi.
Kaspersky rescue disk kullanmayı deneyebilirsin. Yüksek ihtimalle virüs gibime geliyor normal değil bu.
Bir de virus Total'da taratabilir. Diyeceğim dosya 60 GB.
@Recep Baltaş Hocam izın var mı atmama?
@Acatay Son durum ne ?KCS_file_eraser.zip dosyasını indir - download
KCS_file_eraser.zip dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükles2.dosya.tc
Nasıl yapabilirim? Hiçbir şekilde şu anda sıfırlanma yapamıyorum bilgisayara.Kaspersky Rescue Disk kullanmayı deneyebilirsin. Yüksek ihtimalle virüs gibime geliyor normal değil bu.
Bu arada bilgisayarı Windows ile gelen sıfırlama yöntemi ile sıfırlamayın hata verebiliyor. Temiz kurulum yapın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.