Forumdaki insanların CS:GO rankını çok merak ediyorum. Daha önce ulaştığınız en yüksek rankı işaretleyin, şu anki rankınızı değil.
Ben MG2'ye kadar çıktım, şu an Mg'yim.
Not: Rekabetçi rankarınızı işaretleyin, yoldaş değil.
Global oldum yetmedi FACEIT de 10 Level oldum ama şu an topluluk da rahat kafayla oynuyorum![]()
43 saat oynadım 640 480 çözünürlükte 30 FPS. En dandik altına attı. Zirvede bırakayım deyip bıraktım.
Nova ama tam hatırlamıyorum nova kaç olduğunu nova 3 sanırım. Oynamıyorum artık hileciler falan botları da kaldırmışlar iyice saçmaladı oyun.
Hocam konu dışı ama laptoptan memnun musunuz? 8 GB RAM ile kullanmayı düşünüyorum o laptopu Single Channel sıkıntı çıkarır mı?
Laptop'ta Faceit 10 level mi oldunuz?Ben gayet memnunum ama ghosting ve ışık sızması var, (bende ışık sızması olmadı ama çoğu kullanıcı bundan şikayetci olmuş) Single Channel da nasıl bir performans verir bilmiyorum ama CS:GO Ultra ayarlarda 150-180 arası, Bannerlord da Ultra ayarlarda 100-120 arası FPS alıyorum. Bunla Nitro 5 arasında kaldıysan tasarımı hoşuna gideni seç derim. Lenovo alırsanda Microsoft Store'dan Lenovo Vantage uygulamasını kesinlikle yükle.
Hayır, notebook'u alalı 1 ay oldu. Masaüstü bilgisayar da FACEIT oynuyordum (I5 2500k R7 370, 8GB Ram). FACEIT'i bırakalı 1 sene oldu, 21.5" ekrana alıştıktan sonra 15.6" da oynamak çok yorucu geliyor...Laptop'ta Faceit 10 level mi oldunuz?
Benim de 1600 saatim var ama Silver 1 rankım var. Rank her şey değildir.550 saatim var Silver 3'üm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.