Ulaştığınız en yüksek CS:GO rütbesi

Rekabetçide Güzide Muhafız yoldaşda Global Elite. İkisi de global olurdu ama okul zamanlarında oyunu hep bıraktım. Kendimi geliştirmedim 3 ay oynayıp 9 ay oynamıyordum. Laptobum vardı 50-60 FPS oynuyordum. Yeni bilgisayarımda Güzide Muhafız ve Global Elite' çıktım. Laptopta MG2'ye anca çıkabilmiştim. Oyunu oynamıyorum artık. 1.2K oynama saati var. Operasyondan operasyona giriyorum.

Nova Master iken arkadaşımız Skin Changer kullandığı için VAC yedi ve grupça rütbelerimiz silindi, şimdi uğraşa uğraşa MG2'ye çıktık.

Ben 2 çarla oynadım biri yan çar 10 maçı tamamladım ve Silver Elite oldum biraz oynadım ve Silver elitin bir üstü oldum ama kendi ana charımda Silver 4Ü geçemedim.

Çok uzun zamandır oynamıyorum. Nova bilmem kaç olarak başlayıp şu arkadaşa çıkmıştım. Sonra bıraktım herhalde. Bir ara oynayınca silver falan atmıştı. Derece/ELO sistemi değişmişti sanırım. Zaten hafiften bırakmışken iyice bırakmış oldum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı