Ulaştığınız en yüksek CS:GO rütbesi

Nova ama tam hatırlamıyorum nova kaç olduğunu nova 3 sanırım. Oynamıyorum artık hileciler falan botları da kaldırmışlar iyice saçmaladı oyun.
Global oldum yetmedi FACEIT de 10 Level oldum ama şu an topluluk da rahat kafayla oynuyorum

Hocam konu dışı ama laptoptan memnun musunuz? 8 GB RAM ile kullanmayı düşünüyorum o laptopu Single Channel sıkıntı çıkarır mı?

43 saat oynadım 640 480 çözünürlükte 30 FPS. En dandik altına attı. Zirvede bırakayım deyip bıraktım.

Ben gayet memnunum ama ghosting ve ışık sızması var, (bende ışık sızması olmadı ama çoğu kullanıcı bundan şikayetci olmuş) Single Channel da nasıl bir performans verir bilmiyorum ama CS:GO Ultra ayarlarda 150-180 arası, Bannerlord da Ultra ayarlarda 100-120 arası FPS alıyorum. Bunla Nitro 5 arasında kaldıysan tasarımı hoşuna gideni seç derim. Lenovo alırsanda Microsoft Store'dan Lenovo Vantage uygulamasını kesinlikle yükle.

Laptop'ta Faceit 10 level mi oldunuz?

Laptop'ta Faceit 10 level mi oldunuz?
Hayır, notebook'u alalı 1 ay oldu. Masaüstü bilgisayar da FACEIT oynuyordum (I5 2500k R7 370, 8GB Ram). FACEIT'i bırakalı 1 sene oldu, 21.5" ekrana alıştıktan sonra 15.6" da oynamak çok yorucu geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…