Ulaştığınız en yüksek CS:GO rütbesi

MGE’ye kadar çıktım, daha sonra başka oyunlara sardığımdan girmedim. Geçen gün arkadaşla attık bir el, MG 2 attı o gün bugündür girmiyorum. Zorlasam kendimi MGE’den bir iki tık üste çıkabilirim belki, bilmiyorum.

MG ama oyunun mantığını anlamayıp keleş nasıl oluyorsunuz?
Mantığını değil, oyunun mantığını anlamakta bir şey yok rütbe mantığını anlamadığımı söyledim. Hangi rütbeden sonra hangisi geliyor ne zaman rütbe atlanıyor vesaire bilmeden oynadım. Kuzenim girelim dedi girdim karşıma çıkanı öldürdüm öldüremediğim beni öldürdü ve o rütbeye çıktım daha ne diyeyim ki. :D

Silver Master Elite. Nova'ya çıkacağım da IQ seviyesi ayakkabı numarasından az olan varlıklar izin vermiyor. İnternetimde de sorun var.

Mantığını değil, oyunun mantığını anlamakta bir şey yok rütbe mantığını anlamadığımı söyledim. Hangi rütbeden sonra hangisi geliyor ne zaman rütbe atlanıyor vesaire bilmeden oynadım. Kuzenim girelim dedi girdim karşıma çıkanı öldürdüm öldüremediğim beni öldürdü ve o rütbeye çıktım daha ne diyeyim ki. :D
Kötü bir şey demedim hocam, yani oyunda kaç saatiniz var? Keleş olmak çok kolay değil o yüzden.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı