ULTIMA-10400F Sistem Alınır mı?

screamangel

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Gaming.gen.tr'den hazır bir sistem buldum. Oyundan ziyade daha çok 3D programları kullanmak için alacağım. Sizce F/P bakımından almaya değer mi? Bilgisayar linkini altta paylaştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, Gaming.gen.tr'den hazır bir sistem buldum. Oyundan ziyade daha çok 3D programları kullanmak için alacağım. Sizce F/P bakımından almaya değer mi? Bilgisayar linkini altta paylaştım.

SSD değişirse alınabilir ama RTX2060'ın ömrü uzun olmaz 3060 bekleyin derim.

Aslında fiyatı normal şartlarda pahalı ama günümüz durumuna bakarsak uygun denebilir. Eğer aceleniz yoksa RTX 3060ı bekleyin aceleniz varsa alabilirsiniz.

Alın hocam 3060 falan beklemeyin derim yoksa 1 sene beklersiniz kimse garantisini veremiyor şu zamanlarda stok bulacağınızın, alabileceğinizin. Bekleyip daha fiyat performans yakalayim derken hemen zamanınızdan olursunuz,hem de yakalayıp yakalayamayacağınızın garantisi yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı